Επανεκλογή Πλατινί στην προεδρία της UEFA! Η «σπόντα» για τον Μπλάτερ

Επανεκλογή Πλατινί στην προεδρία της UEFA! Η «σπόντα» για τον Μπλάτερ

Ο Μισέλ Πλατινί θα συνεχίσει μέχρι το 2019 στον προεδρικό θώκο της UEFA, αφού επανεκλέχθηκε για δεύτερη φορά.

Στις εκλογές της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο Μισέλ Πλατινί επανεκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο, ενώ στην ομιλία του, με την οποία άρχισε οι εργασίες του συνεδρίου, είπε την κουβέντα του για τον ομόλογο του στη FIFA.

Η απόφαση του Ζεπ Μπλάτερ να θέσει και πάλι υποψηφιότητα στα 79 του χρόνια, για την προεδρία της FIFA, σχολιάστηκε από τον Μισέλ Πλατινί:

«Δεν έχω στόχο να κάνω ρεκόρ. Σας υπολογίζω ως συμπαίκτες σε μια ομάδα η οποία νικά, έστω έχοντας τον ρόλο του αρχηγού, του καπετάνιου. Όχι του καπετάνιου ενός καράβι το οποίο κινδυνεύει από την θαλασσοταραχή. Όχι. Απλώς νιώθω ως ένας αρχηγός μιας ομάδας η οποία νικά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

LIVE: Σε κρίσιμο σημείο οι πύραυλοι αναχαίτισης του Ισραήλ – Ο Τραμπ καλεί κι άλλες χώρες να «προστατεύσουν» τα Στενά του Ορμούζ

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE