ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΙΑΦΑΣ – Δεν κρύφτηκε για Θύρα 9-Ομόνοια και… 1948: «Είμαι και με τους ΔΥΟ αλλά…»!

ΚΑΙΑΦΑΣ – Δεν κρύφτηκε για Θύρα 9-Ομόνοια και… 1948: «Είμαι και με τους ΔΥΟ αλλά…»!

Δεν κρύφτηκε πίσω από τις λέξεις ο Κωστάκης Καϊάφας σε ερώτηση για την Θύρα 9 και την Ομόνοια.

Ο Κύπριος τεχνικός μιλώντας στην εκπομπή «Άκου τι λέει» στον Super Sport FM 104.0 απάντησε σε ερώτηση για την Θύρα 9 τονίζοντας ότι είναι φίλοι του και μάλιστα υποστηρίζει και την Ομόνοια αλλά και την Ομόνοια 1948. Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον πρώην συνεργάτη του, Μιχάλη Σεργίου.

Αναλυτικά τι είπε:

Τι λείπει από την Ομόνοια, η Θύρα 9; «Όλα τα παιδιά είναι φίλοι μου. Οργανωτικά κάνουν και αυτοί καλή δουλειά, έχουν φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή. Εγώ θα ήθελα μία την Ομόνοια αλλά ο κάθε ένας τράβηξε τον δρόμο του, είμαι και με τους δύο. Η Ομόνοια δεν θα χαθεί. Είδαμε και με τον Απόλλωνα ότι ο κόσμος είναι εκεί και να συνεχίσει έτσι».

Είπε ότι είναι οργανωμένη ομάδα και η Ομόνοια 1948: «Γίνεται και εκεί καλή δουλειά, ο Μιχάλης Σεργίου είναι καλός προπονητής και πιστεύω ότι θα ανέβουν. Δεν τους περίμενα τόσο οργανωμένους».

Έχεις καλή σχέση και με την Ομόνοια και με την Ομόνοια 1948; «Πάντα είμαι δίπλα και στους δύο αλλά είναι παράξενο για εμένα. Αν δεν βρούμε μια χημεία φέτος να γίνουν ένα τότε θα τραβήξει ο κάθε ένας οριστικά τον δικό του δρόμο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top