Ο «τελικός» του Αναστασίου και η… κυκλοφορία του Χάβου

Ο «τελικός» του Αναστασίου και η… κυκλοφορία του Χάβου

Κάθε άλλο παρά άνετα αισθάνεται ο Γιάννης Αναστασίου στον πάγκο του Ατρόμητου.

Η εικόνα και η βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Περιστερίου στα τέσσερα πρώτα ματς πρωταθλήματος, δεν είναι αυτή που ήθελαν και περίμεναν οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, όταν το περασμένο καλοκαίρι προτιμούσαν τον «Γιόχαν» και…έκοβαν τον Δανό Τόμας Κρίστιανσεν με τον οποίο είχαν κατ΄ιδίαν επαφή και τον πέρασαν από τη διαδικασία συνέντευξης.

Το προσεχές παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα έχει χαρακτήρα…τελικού για τον κόουτς Αναστασίου. Κι έτσι και δεν τα καταφέρει, τότε ένα από τα ονόματα που θα κυκλοφορήσουν στο Περιστέρι για την μετά – Αναστασίου εποχή θα είναι του Μάκη Χάβου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ικανοποιημένος ο ΠτΔ για ψήφιση του νομοσχεδίου - «Καθοριστικό βήμα για βελτίωση των υπηρεσιών υγείας»

Ως μία σημαντική μεταρρύθμιση αλλά και καθοριστικό βήμα για τον εκσυγχρονισμός και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας που λαμβάνουν οι πολίτες, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Εθνικού Κέντρου Κλινικής Τεκμηρίωσης και Ποιότητας Υπηρεσιών Υγείας από την Ολομέλεια της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE