ΠΑΡΑ-THEMA

Στην αντεπίθεση η ΕΑΚ: Ζητά από τον ΑΠΟΕΛ να απολογηθεί για ανυπόστατες κατηγορίες

Στην αντεπίθεση η ΕΑΚ:  Ζητά από τον ΑΠΟΕΛ να απολογηθεί για ανυπόστατες κατηγορίες

Να απολογηθεί δημόσια για το ατόπημά της να προσάψει στην ΕΑΚ μια ανυπόστατη κατηγορία, αναμένει από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, η Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου.


Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, με μεγάλη λύπη και απογοήτευση η Ένωση διαπίστωσε ότι η εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, με χθεσινή ανακοίνωσή της κατηγορεί την ΕΑΚ ότι δεν αντέδρασε στην προσβλητική για το δημοσιογραφικό κόσμο ανάρτηση του βουλευτή Χριστάκη Τζιοβάννη, στις 15/09/2019. «Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συντάκτες της ανακοίνωσης και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η ΕΑΚ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον κ. Τζιοβάννη στις 17/9/2019 ζητώντας του να αποσύρει την τοποθέτησή του», αναφέρει.
 
Ως εκ τούτου, σημειώνει, «αναμένουμε από την εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ να απολογηθεί δημόσια, για το ατόπημά της να προσάψει στην ΕΑΚ μια ανυπόστατη κατηγορία, χωρίς προηγουμένως να μπει στον κόπο να τη διευρευνήσει».
 
Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, το Δ.Σ. της ΕΑΚ ενεργώντας με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, επέλεξε να κρατήσει μακριά από το φως της δημοσιότητας την αντίδραση του στην προσβλητική ανάρτηση του κ. Τζιοβάννη, προκειμένου να μην ρίξει άλλο νερό στο μύλο της δημόσιας αντιπαράθεσης. Ανάλογα είχε πράξει και πέρσι, απαντώντας σε παρόμοιου ύφους τοποθετήσεις του κ. Πρόδρομου Πετρίδη.
 
Παράλληλα, η ΕΑΚ διαβεβαιώνει ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το λειτούργημα των αθλητικών συντακτών, χωρίς επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και δημόσιες αντιπαραθέσεις, που κάθε άλλο παρά βοηθούν στην προαγωγή του φίλαθλου πνεύματος. 
  
Τέλος, «θέλουμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η δημοσιογραφική ατζέντα διαμορφώνεται ανάλογα με την κρίση των δημοσιογράφων και κανενός άλλου, πως η δημοσιογραφική πένα δεν χειραγωγείται και να θυμίσουμε την φράση ΄διαφωνώ με όσα λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να τα λες΄», αναφέρεται.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top