Τρελό! 24χρονος παντρεύτηκε ... 81χρονη εξαδέλφη του για να μην πάει φαντάρος!

Τρελό! 24χρονος παντρεύτηκε ... 81χρονη εξαδέλφη του για να μην πάει φαντάρος!

Οι αρχές της Ουκρανίας ερευνούν την υπόθεση γάμου ενός 24χρονου με την 81 ετών εξαδέλφη του (!) καθώς υποπτεύονται ότι ο πιτσιρικάς το έκανε για να... αποφύγει το στρατιωτικό του.

Και αυτό γιατί η γηραιά συμβία του έχει κινητικά προβλήματα, κάτι που επιτρέπει στον 24χρονο να μην υπηρετήσει φαντάρος, σύμφωνα με τους νόμους της χώρας.

Σύμφωνα με αναφορές από μέσα ενημέρωσης της Ουκρανίας, ο Αλεξάνρτ Κοντρατιούκ όπως ονομάζεται ο 24χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι έχει αναπτύξει έναν ισχυρό δεσμό με την εξαδέλφη του.

Η ίδια η 81χρονη Ζινάιδα Ιλλαριόνοβα, διαβεβαιώνει πως «είναι καλός σύζυγος» που την φροντίζει.
Ωστόσο, γείτονες αναφέρουν πως δεν έχουν δει ποτέ τον Αλεξάντερ στο σπίτι της 81χρονης. «Την επισκέπτονται ανίψια, εγγόνια και αδελφές, αλλά όχι ο σύζυγός της» λέει ένας γείτονας.

Ο υπεύθυνος στρατολόγησης στην περιοχή του 24χρονου επιβεβαίωσε πως ο Αλεξάντρ πήρε απαλλαγή από το στρατό, αφού παρουσίασε τη ληξιαρχική πράξη γάμου.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.