ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Απειλούσε 7χρονη ότι αν μιλούσε θα έκανε κακό στους γονείς της – Εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη

ΚΥΠΡΟΣ: Απειλούσε 7χρονη ότι αν μιλούσε θα έκανε κακό στους γονείς της – Εκμεταλλεύτηκε την ανήλικη

Απίστευτο θράσος φαίνεται να είχε ο καταδικασθέντας παιδεραστής, ο οποίος πέραν του γεγονότος ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά 7χρονο παιδάκι και το απειλούσε, εφεσίβαλε και την ποινή που του επιβλήθηκε.

Συγκεκριμένα, τον 47χρονο άνδρα, καταδίκασε με 7 χρόνια φυλάκισης το Κακουργιοδικείο, ωστόσο, ο ίδιος θεώρησε υπερβολική την ποινή γι’ αυτό και άσκησε έφεση.

Η έφεσή του όμως δεν είχε αντίκρισμα, αφού το Ανώτατο επικύρωσε την πρωτόδικη απόφαση υπογραμμίζοντας τη σοβαρότητα των αδικημάτων. Στην απόφαση σημειώθηκε μάλιστα ότι για κατηγορίες σεξουαλικών αδικημάτων σε παιδιά κάτω των 13 ετών η σχετική νομοθεσία προνοεί μέχρι και δια βίου φυλάκιση.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης ο καταδικασθέντας κατοικούσε με την συμβία του σε κοντινό σπίτι από αυτό της οικογένειας της 7χρονης.

Η ανήλικη, αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο γι’ αυτό και οι γονείς της απευθύνθηκαν στην συμβία του 47χρονου, που ήταν εκπαιδευτικός, ώστε να την βοηθήσει, παραδίδοντας της μαθήματα Ελληνικών και Μαθηματικών.

Ο καταδικασθέντας, έτυχε να βρεθεί μόνος με την 7χρονη και τότε κατάφερε να την εκμεταλλευτεί σεξουαλικά. Πιο συγκεκριμένα, ανάγκαζε την 7χρονη να τον αγγίζει στα γεννητικά όργανα και να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα λέχθηκαν ενώπιον του Κακουργιοδικείου, ο 47χρονος απείλησε την 7χρονη ότι αν αποκάλυπτε τι συνέβη, θα την έδερνε ή θα σκότωνε τους γονείς της.

Ωστόσο, η 7χρονη μίλησε για πρώτη φορά στον 12χρονο τότε ξάδελφο της το 2015 ο οποίος μάλιστα παρουσιάστηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο, όπως και το θύμα.

Ο 47χρονος ισχυρίστκηε ότι επρόκειτο για ψεύδη και φαντασιώσεις της 7χρονης και ότι από μόνη της έβλεπε ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο tablet της. Επίσης ισχυρίστηκε ότι μόνη της έπλασε στο μυαλό της αυτές τις πράξεις.

Τα γεγονότα διαδραματιστήκαν το 2008.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top