ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπριοι διαιτητές και παρατηρητές στο UEFA Youth League – Οι γυναίκες στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Κύπριοι διαιτητές και παρατηρητές στο UEFA Youth League – Οι γυναίκες στο Ευρωπαϊκό Νεανίδων

Πρεμιέρα σήμερα για την Εθνική μας στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων U19, όμως πρεμιέρα θα έχουμε και σε άλλους ομίλους με εκπροσώπηση της διαιτησίας μας.

Η Ιωάννα Αλλαγιώτου ορίστηκε στον τρίτο όμιλο μαζί με τη βοηθό διαιτητή Δώρα Μυριανθέα και θα διαιτητεύσουν αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πορτογαλία μέχρι τις 8 Οκτωβρίου.

Στη σημερινή πρεμιέρα ορίστηκαν στον αγώνα της Γερμανίας με την Αλβανία. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης Πορτογαλία και Αζερμαϊτζάν.

Η Χρύσω Γεωργίου ορίστηκε στον τέταρτο όμιλο μαζί με τη βοηθό διαιτητή Άντρη Σαϊττη και θα διαιτητεύσουν αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πολωνία.

Στη σημερινή πρεμιέρα ορίστηκαν στον αγώνα της Πολωνίας με την Κροατία. Στον ίδιο όμιλο συμμετέχουν επίσης Βουλγαρία και Σκωτία.

Κύπριοι παρατηρητές και διαιτητές στο UEFA Youth League & U17

Το πρόγραμμα με τους διεθνείς αγώνες της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου, συμπεριλαμβάνει και αγώνες για τη διοργάνωση UEFA Youth League 2019/2020.

Ο κ. Μιχάλης Μίτας, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Shkëndija Tiranë Youth (Αλβανίας) – FC Sheriff Tiraspol Youth (Μολδαβίας), που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Elbasan Arena.

Επίσης στις 11 Οκτωβρίου, ο κ. Γιώργος Φαντάρος, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ, ορίστηκε παρατηρητής αγώνα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Συγκεκριμένα ορίστηκε παρατηρητής στον αγώνα Ρωσία – Πολωνία που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ekaterinburg Arena.

—————————-

Κυπριακή εκπροσώπηση θα έχουμε και στον αγώνα ŠK Slovan Bratislava Youth (Σλοβακία) -PFC Ludogorets 1945 Youth (Βουλγαρίας) για τη διοργάνωση UEFA Youth League 2019/2020.

Τον αγώνα που θα διεξαχθεί στη Σλοβακία σήμερα, θα διαιτητεύσει ο Νικόλας Νεοκλέους με βοηθούς τους Χαράλαμπο Χαραλάμπους και Μιχάλη Σωτηρίου.

Στο μεταξύ, ο Λούκας Σωτηρίου με τον Χαράλαμπο Γεωργίου ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στον ενδέκατο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17, που τέλειωσε την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στη Φινλανδία.

Ο Χαράλαμπος Γεωργίου ήταν βοηθός διαιτητής στον αγώνα Μολδαβία – Φινλανδία (0-3) και ο Λούκας Σωτηρίου τέταρτος διαιτητής.

Ο Λούκας Σωτηρίου είχε διαιτητεύσει τους αγώνες Βοσνία / Ερζεγοβίνη – Μολδαβία (3-0) και Τσεχία – Μολδαβία (0-0). Ο Γεωργίου ήταν βοηθός διαιτητής και στους δύο αγώνες.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top