Ξεσπασμα «Πούρσα» και RESPECT σε Κέρκεζ! «Πέρσι οι καλύτεροι, φέτος άσχετοι;»

Ξεσπασμα «Πούρσα» και RESPECT σε Κέρκεζ! «Πέρσι οι καλύτεροι, φέτος άσχετοι;»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά: 

«Σήμερα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Το αξίζαμε. Η νίκη αυτή είναι προϊόν της πολύ καλής σχέσης διοίκησης παικτών και κόσμους. Έχουμε φανταστικά αποδυτήρια όσο και αν κάποιοι λένε άλλα. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Βάζουμε πίεση εδώ στη Κύπρο. Να φύγει ο Κέρκεζ να φύγει ο Πουρσαιτίδης. Για όνομα του θεού πέρσι ήμασταν οι καλύτεροι κόουτς της σεζόν και φέτος γίναμε άσχετοι; Να είμαστε λίγο σοβαροί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον φίλο μου τον Κέρκεζ, κάνει εξαιρετική δουλειά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE