Ξεσπασμα «Πούρσα» και RESPECT σε Κέρκεζ! «Πέρσι οι καλύτεροι, φέτος άσχετοι;»

Ξεσπασμα «Πούρσα» και RESPECT σε Κέρκεζ! «Πέρσι οι καλύτεροι, φέτος άσχετοι;»

Όλα όσα είπε ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Σάββας Πουρσαϊτίδης, στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά: 

«Σήμερα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Το αξίζαμε. Η νίκη αυτή είναι προϊόν της πολύ καλής σχέσης διοίκησης παικτών και κόσμους. Έχουμε φανταστικά αποδυτήρια όσο και αν κάποιοι λένε άλλα. Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα. Βάζουμε πίεση εδώ στη Κύπρο. Να φύγει ο Κέρκεζ να φύγει ο Πουρσαιτίδης. Για όνομα του θεού πέρσι ήμασταν οι καλύτεροι κόουτς της σεζόν και φέτος γίναμε άσχετοι; Να είμαστε λίγο σοβαροί. Δεν έχω να πω κάτι άλλο για τον φίλο μου τον Κέρκεζ, κάνει εξαιρετική δουλειά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE