ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν το κάνουν συχνά «Πούρσα» και Κέρκεζ όμως μίλησαν με ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα…

Δεν το κάνουν συχνά «Πούρσα» και Κέρκεζ όμως μίλησαν με ΣΚΛΗΡΗ γλώσσα…

Μετά το τέλος του αγώνα, ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ, οι δύο προπονητές υπερασπίστηκαν ο ένας τον άλλο, κάτι που δεν βλέπουμε συχνά ενώ και οι δύο ξέσπασαν για τους δικούς τους λόγους χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ξέσπασαν, και οι δύο, ενώ έδειξαν ταυτόχρονα πως στην Κύπρο τα πράγματα δεν είναι και τόσο… απλά. Αμφότεροι, υπερασπίστηκαν ο ένας τον άλλον.

Το ξέσπασμα τους μόνο τυχαίο δεν ήταν, καθώς και τα κρατούσαν καιρό μέσα τους και σήμερα, βρήκαν την ευκαιρία και έφτασαν στο σημείο να «πυροβολήσουν».

Από την μια ο Σάββας Πουρσαϊτίδης που άκουσε πολλά τις τελευταίες εβδομάδες για το κλίμα στη Νέα Σαλαμίνα μετά τις ήττες (κυκλοφόρησαν διάφορα στην πιάτσα) με τον Ελλαδίτη κόουτς να βγαίνει μπροστά με σκοπό να βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για τον συνάδελφο του Ντούσαν Κέρκεζ σχολιάζοντας πως από καλύτεροι πέρσι φέτος έγιναν… άσχετοι για κάποιους.

Από την άλλη ο Κυπροποιημένος κόουτς της ΑΕΛ για πρώτη φορά ίσως δεν πήρε την ευθύνη της ήττας ρίχνοντας την ευθύνη αποκλειστικά στους παίκτες του με τη λέξη «νηπιαγωγείο» να αντικατοπτρίζει ουσιαστικά και την εμφάνιση της ομάδας του.

Άσχετα με τις όποιος αντιδράσεις ή αν θα επηρεαστεί αρνητικά ή όχι ή ομάδα τους, οι δύο κόουτς είπαν αυτό που σκέφτονται και δεν κρύφτηκαν. Τώρα αν ήταν σωστή η κίνηση τους ή όχι αυτό είναι άλλη ιστορία.

Δείτε επίσης:

Ξεσπασμα «Πούρσα» και RESPECT σε Κέρκεζ! «Πέρσι οι καλύτεροι, φέτος άσχετοι;»

Άστραψε και βρόντηξε μετά την ήττα ο Κερκεζ και τα έριξε στους παίκτες της ΑΕΛ – «Σαν… νηπιαγωγείο»!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top