ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το γεγονός που… προβλημάτισε και προκάλεσε ανησυχία

Το γεγονός που… προβλημάτισε και προκάλεσε ανησυχία

Τζάμπα ήττα δέχθηκε χθες η ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος» από τη Νέα Σαλαμίνα, σε ένα παιχνίδι όπου βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε και το ανέτρεψε με την έναρξη του Β΄ ημιχρόνου.

Κι εκεί που είχε και την ψυχολογία με το μέρος της και έδειχνε να ελέγχει το ματς, έγινε ξαφνικά… έρμαιο στις ορέξεις του παικταρά Ελουντού, που έκανε άνω-κάτω την άμυνα της ΑΕΛ μόλις πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, ειδικά στη φάση του 3-2.

Αυτό όμως που προκάλεσε μεγαλύτερη ανησυχία και προβληματισμό στον κόσμο της ομάδας περισσότερο από την ήττα, είναι που η ΑΕΛ μετά το 3-2, δεν κατάφερε να κάνει ΟΥΤΕ ΜΙΑ φάση στην αντίπαλη εστία, για να μπορέσει τουλάχιστον να σώσει το βαθμό.

Αντίθετα, κινδύνεψε σε 2-3 περιπτώσεις να δεχθεί και τέταρτο γκολ, δείχνοντας πως θέλει ακόμα πολλή δουλειά, για να μπορέσει φέτος σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα σε σχέση με πέρσι, να διεκδικήσει με αξιώσεις το… κάτι παραπάνω.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top