ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Τμ. Μετεωρολογίας:  Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα (7/10) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές, αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια ενώ το απόγευµα πιθανό να επηρεαστούν τα ορεινά και περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά µέχρι το απόγευµα θα καταστεί λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 30 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη (8/10) ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και πιθανό να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.

Την Τετάρτη (9/10) και την Πέµπτη (10/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις.

Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top