ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ντάνι Άλβες πήγε να εκτελέσει κόρνερ και του επιτέθηκαν μέλισσες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Ντάνι Άλβες πήγε να εκτελέσει κόρνερ και του επιτέθηκαν μέλισσες! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μέλισσες έφτιαξαν φωλιά στο σημαιάκι του κόρνερ και επιτέθηκαν στον Ντάνι Άλβες όταν πήγε να εκτελέσει στημένη φάση για την Σάο Πάολο.

Το είδαμε κι αυτό. Ναι, στη Βραζιλία καταγράφηκε ένα από τα πιο απίθανα περιστατικά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο διαχρονικά.

Η Σάο Πάολο έπαιζε με την Φορταλέζα και την νίκησε με 2-1. Κανείς δεν ασχολείται με το αποτέλεσμα. Άπαντες έχουν επικεντρωθεί στη φάση του 27ου λεπτού όταν ο Ντάνι Άλβες πήγε να εκτελέσει κόρνερ. Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος δεν έκανε κάποιο μαγικό, αντιθέτως.

Μόλις ετοιμάστηκε να χτυπήσει τη στημένη φάση έτρεξε να φύγει πανικόβλητος. Ο Ντάνι Άλβες, λοιπόν, δέχθηκε επίθεση από μέλισσες. Σωστά διαβάζετε…

Τα έντομα είχαν φτιάξει φωλιά στο σημαιάκι του κόρνερ και δεν επέτρεψαν στον Άλβες να πλησιάσει. Ευτυχώς, από το τσίμπημα ο Βραζιλιάνος δεν έπαθε κάτι χειρότερο και το αντιμετώπισε με χιούμορ, αναφέροντάς μετά από το ματς «…είμαι πολύ γλυκός. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου επιτεθεί μέλισσα στη μέση ενός αγώνα…»

Το γήπεδο που πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση δεν ήταν η φυσική έδρα της Σάο Πάολο, αλλά το βοηθητικό. Το απρόοπτο αντιμετωπίστηκε μ’ έναν γενναίο ποδοσφαιριστή της Φορταλέζα να σηκώνει το σημαιάκι και έπειτα οι υπεύθυνοι της εγκατάστασης κάλυψαν τη φωλιά με σακούλα.

Πηγή: Sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top