ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Το Ballantine’s στους ρυθμούς της Techno μουσικής

Το Ballantine’s στους ρυθμούς της Techno μουσικής

Τα True Music Events by Ballantine’s, επέστρεψαν δυναμικά αυτό το φθινόπωρο με ένα εκρηκτικό πάρτι που πραγματοποιήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου, στη χονδρική αγορά του Καϊμακλί, στη Λευκωσία.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που στήθηκε εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες του event, το ανεξερεύνητο και μέχρι πρόσφατα εγκαταλελειμμένο κτίριο της χονδρικής αγοράς, με τη μοναδική του αρχιτεκτονική δομή, μεταμορφώθηκε για να υποδεχθεί τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία techno αλλά και να απολαύσουν μια σειρά από signature cocktails του Ballantine’s.


Διάφοροι καλλιτέχνες από την εγχώρια μουσική σκηνή της Κύπρου όπως οι DJs Alexis, Socrates, PlusOne και Ιna, παρουσίασαν τις ικανότητες τους στα decks και επηρεασμένοι από το φουτουριστικό τοπίο κατάφεραν να ταξιδέψουν το κοινό μέσα από ηλεκτρονικά beats.


Η σειρά των True Music Events by Ballantine’s, έχει ως στόχο να φέρει στο προσκήνιο τις πιο εναλλακτικές αλλά ταυτόχρονα αληθινές μουσικές σκηνές, έτσι ώστε να αναδείξει το ταλέντο των εγχώριων καλλιτεχνών του νησιού μας. Μέσα από αυτά τα πάρτι, το Ballantine’s σκοπεύει να εξερευνήσει μια μεγάλη ποικιλία από μουσικά είδη αλλά και να αναδείξει κτίρια τα οποία έχουν έντονο πολιτιστικό ενδιαφέρον και κληρονομιά.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πλατφόρμα του True Music, αλλά και για να δείτε φωτογραφικό υλικό, ακόμη και συνεντεύξεις καλλιτεχνών, επισκεφθείτε τη σελίδα www.ballantines.com/en-CY η μπείτε στο Facebook Page του Ballantine’s www.facebook.com/BallantinesCyprus.


Stay True and Tuned people, because more Ballantine’s X True Music is coming your way!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top