ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΚΤΗ φορά έγκυος η γυναίκα του Σπανούλη – Στις προηγούμενες ως παίκτης του Ολυμπιακού, είχε παίξει… ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΗ φορά έγκυος η γυναίκα του Σπανούλη – Στις προηγούμενες ως παίκτης του Ολυμπιακού, είχε παίξει… ΤΕΛΙΚΟ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε πως αντέδρασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, όταν η σύζυγος του ανακοίνωσε πως θα γίνει έκτη (!!!) φορά πατέρας.

Η Ολυμπία Χοψωνίδου έδωσε ένα κουτί στον Βασίλη με ένα δώρο.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ενθουσιάστηκε και ξεκίνησε να το ανοίγει.

Μέσα κρυβόταν ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και ο ίδιος αντέδρασε ως εξής:

«Είσαι έγκυος; Τι λες τώρα ρε; Έτσι μου ΄ρχεται να πάω να βουτήξω μέσα».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στις προηγούμενες πέντε εκγυμοσύνες της Ολυμπίας, ο Βασίλης Σπανούλης είχε αγωνιστεί τις τέσσερις φορές στον… ΤΕΛΙΚΟ της Ευρωλίγκας ως παίκτης του Ολυμπιακού (2012, 2013, 2015, 2017)!

Πρόκειται ασφαλώς για μία απίστευτη και τρομερή σύμπτωση που θεωρείται φυσικά ΑΠΙΘΑΝΟ να επαναληφθεί τη φετινή σεζόν, αφού η ομάδα που… έφτιαξαν οι Πειραιώτες, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν καταφέρει έστω να προκριθεί στην οκτάδα.

Μία ακόμα απίστευτη σύμπτωση είναι ότι όποτε η Ολυμπία κυοφορούσε ή είχε γεννήσει αγοράκι, ο Σπανούλης κατακτούσε με τον Θρύλο την κορυφή της Ευρώπης! Ναι σωστά καταλάβατε…

Το 2012 και 2013 η Ολυμπία γέννησε αγόρια και το 2015 και 2017 (που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στον τελικό από Ρεάλ και Φενέρ αντίστοιχα), γέννησε κοριτσάκια!

Για την… ιστορία, το πρωτότοκο παιδί της οικογένειας που γεννήθηκε το 2010 όταν ο «Kill-Bill» αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ήταν και αυτό αγόρι!

Δείτε πως αντέδρασε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, όταν η σύζυγος του ανακοίνωσε πως θα γίνει έκτη (!!!) φορά πατέρας:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δωρο γεννεθλιων🤷🏻‍♀️😌 Αλλο δωρο περιμενε και αλλο πηρε🙂! (το βιντεακι δεν ειναι ολοκληρο🚑😰😅😂👨🏻‍⚕️χρειαστηκαμε λιγο χρονο για συνελθουμε) @vassilis7span ❤😘❤😘❤😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympia Chopsonidou (@olympiachop) στις

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top