Προστασία της ομάδας μας ανακοίνωση σωματείου ΑΠΟΕΛ

Προστασία της ομάδας μας ανακοίνωση σωματείου ΑΠΟΕΛ

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ενημερώνει τους φίλους του Σωματείου μας πως στην συνεδρία της η Δικαστική Επιτροπή της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας τιμώρησε την ομάδα μας με βαρύ χρηματικό πρόστιμο καθώς επίσης και με 1 αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών με αναστολή για τις κατηγορίες που είχε εναντίον της στον 1ο ημιτελικό με αντίπαλο την ΕΘΑ.

Η δυναμική της έδρας μας είναι τεράστια, το γνωρίζουν όλοι οι αντίπαλοι μας οι οποίοι έρχονται στο Λευκόθεο να αγωνιστούν και θα πρέπει να την προστατεύσουμε εάν θέλουμε να κατακτήσουμε τον 12ο τίτλο πρωταθλήματος.

Προτρέπουμε τον κόσμο μας όπως σταθεί ασπίδα προστασίας προς την ομάδα μας για να μην αναγκαστούμε στους επόμενους κρίσιμους αγώνες μας οι οποίοι θα καθορίσουν την πορεία μας προς τον τίτλο να χάσουμε το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό μας πλεονέκτημα που είναι ο 6ος μας παίκτης.

Καλούμε επίσης τον κόσμο μας να μην αντιδράσει σε τυχόν προκλήσεις που ενδεχομένως να υπάρξουν κυρίως στους εντός έδρας αγώνες μας ώστε να γίνει εφικτός ο μεγάλος μας στόχος που δεν είναι άλλος από το back 2 back!!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE