ΕΛΛΑΔΑ

Ελλάδα: Τρομακτική η ομολογία του μητροκτόνου από τη Βούλα: «Την σκότωσα γιατί ήταν υπερπροστατευτική»

Ελλάδα: Τρομακτική η ομολογία του μητροκτόνου από τη Βούλα: «Την σκότωσα γιατί ήταν υπερπροστατευτική»

Σε ένα οικογενειακό δράμα εξελίσσεται η δολοφονία της 60χρονης εκπαιδευτικού μέσα στο σπίτι της στη Βούλα. Ο 25χρονος γιος της, ο οποίος ήταν εξ’ αρχής ο κύριος ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ο νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και εντοπίστηκε στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, τέσσερις μέρες αφότου ξεκίνησε να τον αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στην αρχή ήταν αμίλητος και όταν μιλούσε κανείς δεν μπορούσε να βγάλει νόημα από τα όσα έλεγε.

Ωστόσο, φαίνεται πως σε κάποια μικρά διαλλείματα των ακαταλαβίστικών ομιλιών του, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τη μητέρα του, με τουλάχιστον 30 μαχαιριές.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν υπερπροστατευτική μαζί του και δεν τον άφηνε να κάνει ό,τι ήθελε και για αυτό την σκότωσε!

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει… φέρεται να άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του σε πέτρες, για να αυτοτιμωρηθεί.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός πως ο νεαρός που προκάλεσε την τραγωδία τριγυρνούσε για περίπου 3 ημέρες στο ορεινό χωριό, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα σχισμένο παντελόνι και ξυπόλυτος, ενώ έκανε τσουχτερό κρύο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top