Ελλάδα: Τρομακτική η ομολογία του μητροκτόνου από τη Βούλα: «Την σκότωσα γιατί ήταν υπερπροστατευτική»

Ελλάδα: Τρομακτική η ομολογία του μητροκτόνου από τη Βούλα: «Την σκότωσα γιατί ήταν υπερπροστατευτική»

Σε ένα οικογενειακό δράμα εξελίσσεται η δολοφονία της 60χρονης εκπαιδευτικού μέσα στο σπίτι της στη Βούλα. Ο 25χρονος γιος της, ο οποίος ήταν εξ’ αρχής ο κύριος ύποπτος, φέρεται να ομολόγησε το στυγερό έγκλημα.

Ο νεαρός, ο οποίος νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική και εντοπίστηκε στο χωριό Στιμάγκα Κορινθίας, τέσσερις μέρες αφότου ξεκίνησε να τον αναζητά η αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός στην αρχή ήταν αμίλητος και όταν μιλούσε κανείς δεν μπορούσε να βγάλει νόημα από τα όσα έλεγε.

Ωστόσο, φαίνεται πως σε κάποια μικρά διαλλείματα των ακαταλαβίστικών ομιλιών του, παραδέχτηκε ότι εκείνος ήταν που σκότωσε τη μητέρα του, με τουλάχιστον 30 μαχαιριές.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε ότι η αδικοχαμένη γυναίκα ήταν υπερπροστατευτική μαζί του και δεν τον άφηνε να κάνει ό,τι ήθελε και για αυτό την σκότωσε!

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει… φέρεται να άρχισε να χτυπάει το κεφάλι του σε πέτρες, για να αυτοτιμωρηθεί.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί δεν μπορούν να εξηγήσουν το γεγονός πως ο νεαρός που προκάλεσε την τραγωδία τριγυρνούσε για περίπου 3 ημέρες στο ορεινό χωριό, φορώντας μόνο ένα κοντομάνικο μπλουζάκι, ένα σχισμένο παντελόνι και ξυπόλυτος, ενώ έκανε τσουχτερό κρύο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.