Αυτοί που ταξίδεψαν Αθήνα για το «DEAL» Κωστή – Το ποσό σε Νέα Σαλαμίνα και το ποσοστό μεταπώλησης

Αυτοί που ταξίδεψαν Αθήνα για το «DEAL» Κωστή – Το ποσό σε Νέα Σαλαμίνα και το ποσοστό μεταπώλησης

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της Νέας Σαλαμίνας ταξίδεψε στην Αθήνα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής Ιωάννη Κωστή στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Από τη διοίκηση των «ερυθρολεύκων» έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα οι Θουκής Θουκυδίδης (πρόεδρος), Γιάννος Χρυσοστόμου (Α΄ Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής πρόεδρος), Κωνσταντίνος Παναγιώτου (Γενικός Γραμματέας).

Στην Αθήνα είναι και ο ποδοσφαιριστής, Ιωάννης Κωστή, όπως και ο εκπρόσωπος του (μάνατζερ), Δημήτρης Μασιάς.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το συμβόλαιο που θα υπογραφτεί είναι διάρκειας 5 ετών, με τη Νέα Σαλαμίνα να βάζει στο ταμείο της το ποσό των 500 χιλιάδων ευρώ περίπου, ενώ θα έχει και ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως των 15%.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE