LIFESTYLE

Διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε μέρος στα καλλιστεία και κέρδισε τίτλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διαγωνιζόμενη του GNTM 2 πήρε μέρος στα καλλιστεία και κέρδισε τίτλο - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 16/10 στο πλήρως ανακαινισμένο Θέατρο Alhambra τα «Καλλιστεία 2019» στην Ελλάδα. Για δεύτερη χρονιά, κορίτσι από το GNTM κερδίζει τίτλο.

Star Ελλάς για το 2018 να θυμίσουμε είχε αναδειχθεί η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μάλιστα, δεν κατάφερε να περάσει από τις ονιτσιόν του GNTM ωστόσο «δικαιώθηκε» μέσω των καλλιστείων κερδίζοντας τον πρώτο τίτλο.

Ένα χρόνο αργότερα., άλλη μια νεαρή κοπέλα, που «έκοψαν» λίγο πριν μπει στο σπίτι του GNMT διακρίθηκε και κέρδισε τίτλο. Ο λόγος για τη Σάρα Τσέχου, που όσοι παρακολουθούν την εκπομπή θα θυμούνται ως το κορίτσι που παραπάτησε στην πασαρέλλα και αποχώρησε με ασθενοφόρο από τη δοκιμασία- κριτήριο για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η όμορφη Σάρα λοιπόν έλαβε μέρος στα καλλιστεία 2019 και κέρδισε τον τίτλο της «Ελληνίδας 2019»

«Νιώθω υπέροχα που έχω αυτόν τον τίτλο, αλλά θα ήθελα να έχω έναν καλύτερο τίτλο. Χαίρομαι όμως για τις φίλες μου που βγήκαν Σταρ Ελλάς και Μις Ελλάς και δεν πειράζει, στα επόμενα Καλλιστεία ίσως βγω» δήλωσε η 19χρονη στο star.gr 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top