Ξεκούραση τέλος. Πιάνουν ξανά δουλειά στην ΑΕΚ

Ξεκούραση τέλος. Πιάνουν ξανά δουλειά στην ΑΕΚ

Με απογευματινή προπόνηση επαναρχίζει η προετοιμασία της ΑΕΚ για τις επόμενες υποχρεώσεις.

Το διάστημα που ακολουθεί είναι άκρως απαιτητικό και ο Τόμας Κρίστιανσεν προτίμησε να δώσει στους ποδοσφαιριστές του την δυνατότητα να ξεκουραστούν, παραχωρώντας τους πενθήμερο ρεπό μετά τον αγώνα με τον Ερμή. Η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 18:00 και η ομάδα της Λάρνακας επιστρέφει σε ρυθμούς δουλειάς, ενόψει ακόμα ενός πολύ δύσκολου αγώνα αφού στην επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει το ΑΠΟΕΛ.

Στη σημερινή προπόνηση θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το σκηνικό γύρω από τους Βάντερ και Μασάνα οι οποίοι είχαν αποκομίσει προβλήματα τραυματισμού.

Κώστας Παναγιώτου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Βρετανικές Βάσεις: Διάλογος με το Λονδίνο ή προεκλογική σύγκρουση - Επιλέγει χαμηλούς τόνους η Kυβέρνηση

Στο επίκεντρο της πολιτικής επικαιρότητας επανέρχεται το ζήτημα των Βρετανικών Βάσεων, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου και τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που επιχειρούν να χαράξουν τη γραμμή της κυβέρνησης. Την ώρα που η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές ανεβάζει τους τόνους, το θέμα μετατρέπεται σε πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης, με διαφορετικές προσεγγίσεις να συγκρούονται.

BEST OF TOTHEMAONLINE