ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η κίνηση-ματ που θα είναι το καλύτερο «δώρο» σε Ουζόχο και «πράσινο» λαό

Η κίνηση-ματ που θα είναι το καλύτερο «δώρο» σε Ουζόχο και «πράσινο» λαό

Δικαιολογημένα τα έχουν με την τύχη τους οι οπαδοί της Ομόνοιας, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή και μάλιστα την ίδια μέρα.

Σε μία σεζόν μάλιστα που έχει ξεκινήσει σχεδόν ιδανικά και η «Βασίλισσα» δείχνει ικανή, όχι μόνο για να επιστρέψει σε πρωταγωνιστική πορεία, αλλά και για να διεκδικήσει τον τίτλο, έχοντας βρει έναν «κέρβερο» κάτω από τα δοκάρια της μετά από πολλά χρόνια… ταλαιπωριών, ατυχιών και αποτυχημένων επιλογών.

Πλέον όμως, μετά το νέο «κρούσμα» γκαντεμιάς, ο Νιγηριανός διεθνής πορτιέρο δεν αναμένεται να αγωνιστεί ξανά με το «τριφύλλι» στο στήθος στη φετινή σεζόν, εκτός κι αν προλάβει τα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, από τον Απρίλιο και μετά.

Όμως, το καλύτερο «δώρο» για τον ίδιο τον Ουζόχο, αλλά και για τον κόσμο της Ομόνοιας, θα είναι η παραμονή του και τη νέα χρονιά στο «Ηλίας Πούλλος», είτε με ανανέωση του δανεισμού του από τη Λα Κορούνια που έχει τα δικαιώματα του, είτε να τον αγοράσει από την Ισπανική ομάδα και να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο!

Αυτή κι αν θα είναι κίνηση-ματ, ειδικά αν γίνει στο άμεσο μέλλον, για να ανέβει εκ νέου η ψυχολογία του κόσμου, η οποία… κλονίστηκε σε σημαντικό βαθμό μετά το διπλό σοκ με Ουζόχο-Παναγή.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top