ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Βαλμπουενά – Τραυματίστηκε στην προπόνηση και τίθεται νοκ-άουτ

ΣΟΚ στον Ολυμπιακό με Βαλμπουενά – Τραυματίστηκε στην προπόνηση και τίθεται νοκ-άουτ

Σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό ενόψει του αγωνιστικού «Γολγοθά» που ακολουθεί αφού ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στην προπόνηση και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε ένα μήνα!

Τεράστιο πλήγμα στον Ολυμπιακό στο χειρότερο δυνατό σημείο! Ο Ματιέ Βαλμπουενά τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση στου Ρέντη πριν το ματς με τον ΟΦΗ και αυτομάτως τέθηκε εκτός αποστολής για το σαββατιάτικο παιχνίδι με τους Κρητικούς.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του Γάλλου για περίπου ένα μήνα, κάτι που σημαίνει πως χάνει όλα τα επόμενα κρίσιμα ματς, φυσικά αυτό με τον ΟΦΗ, το εντός έδρας με τη Μπάγερν, το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το εκτός με τη Μπάγερν και το εκτός με την Ξάνθη.

Βέβαια, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο 100% μετά τις εξετάσεις και την επίσημη ενημέρωση από το ιατρικό τιμ των «ερυθρόλευκων».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE