ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε καμένο όχημα - Είχε κλαπεί προηγουμένως

ΠΑΦΟΣ: Εντοπίστηκε καμένο όχημα - Είχε κλαπεί προηγουμένως

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε η Αστυνομία Πάφου μετά από πληροφορία για καμένο όχημα στην περιοχή του Μέσα Χωρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το όχημα όπως καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη του κλάπηκε προ ημερών από το χωριό Ψάθι.

Ακολούθως, μετά από πληροφορία που λήφθηκε στην Αστυνομία, όχημα εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή του Μέσα Χωρίου.

Μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το όχημα ήταν αυτό που είχε κλαπεί προ ημερών στην κοινότητα Ψάθι.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν το όχημα για διαρρήξεις και κλοπές και ακολούθως το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Οι εξετάσεις για την διαλεύκανση της υπόθεσης συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE