ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΓΡΑΨΑΝ… ατάκες Κίκη Φιλίππου περί «κλεφτοπόλεμου» και «τζιενγκενιού» – Τι είπε για την πορεία Εθνικού

ΕΓΡΑΨΑΝ… ατάκες Κίκη Φιλίππου περί «κλεφτοπόλεμου» και «τζιενγκενιού» – Τι είπε για την πορεία Εθνικού

Ο πρόεδρος του Εθνικού Άχνας, Κίκης Φιλίππου, μίλησε το πρωί της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Το πιστεύαμε παρά τις δυσκολίες, είχαμε λίγη τύχη αξίζουν όμως συγχαρηρία στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έδωσαν όλες τις δυνάμεις τους κι έφτασαν σε αυτή την μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Απόλλωνας. Δεν ήταν μόνο η τύχη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους οι ποδοσφαιριστές μας. Ξέραμε ότι θα έπρεπε να αξιοποιήσουμε τις όποιες ευκαιρίες θα βρίσκαμε απέναντι στον Απόλλωνα. Αν δεν παίξεις «κλεφτοπόλεμο» δεν μπορείς να κερδίσεις αυτή την ομάδα. Είχαμε πειθαρχία. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα τιμωρούν το παραμικρό λάθος του αντιπάλου…».

Για το μυστικό της μέχρι στιγμής φετινής πορείας: «Δουλειά και δουλειά… δεν υπάρχει μυστικό. Τίποτε δεν έγινε ακόμα, δεν πάμε για πρωτάθλημα, τώρα αρχίσαμε πήραμε κάποιους βαθμούς αλλά πήραμε και κάποιους που ίσως να ήταν και διαφορετικά τα πράγματα. Πρεπει να είμαστε μια ομάδα, δεν υπάρχει μυστικό γίνεται προσπάθεια από όλους προπονητες, παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Ήρθαν άτομα που έχουν τρομερή όρεξη, δίνουν δύναμη και πραγματικά νιώθω ασφάλεια απέναντι στους παίκτες και τους προπονητές. Με το «τζιενγκενιό» δεν κάμνεις τίποτε, κάνουμε αγώνα επιβίωσης και όχι πρωταθλητισμό.

Για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, αυτό εκτός έδρας με την Πάφο FC: «Όλα είναι πολύ δύσκολα, δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες. Θα πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε το κέρδος…».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top