Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Formula 1: Πιο γρήγορος ο Ρόσμπεργκ

Στον τρίτο γύρο των ελεύθερων δοκιμαστικών στη πίστα της Μαλαισιάς, ο Νίκο Ρόσμπεργκ άφησε πίσω του τον Λιούις Χάμιλτον.

Ο τελευταίος γύρος των ελεύθερων δοκιμών ήταν υπόθεση Mercedes. Ο Ρόσμπεργκ άφησε ελάχιστα πίσω του (-0.184) τον Λιούις Χάμιλτον και οι δύο τους δείχνουν πως θα κάνουν μεγάλη μάγη, πρώτα στις κατατακτήριες και μετά στον αυριανό αγώνα (09:00).

Σε πολύ καλή κατάσταση οι δύο πιλότοι της Ferrari. Ο Κίμι Ραϊκόνεν ήταν στην τρίτη θέση με τον Σεμπάστιαν Φέτελ τέταρτο. Ακολούθησαν οι Φελίπε Μάσα και Βαλτέρι Μποτίας.

Για την Red Bull, ο Ρικιάρντο ήταν έβδομοςκαι ο Κβιάτ 13ος.

Άσχημο αποτέλεσμα για την ΜcLaren Honda, με τον Αλόνσο να είναι στην 15η θέση και τον Μπάτον στην 18η.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.