ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέα «ΠΥΡΑ» Ομόνοιας κατά ΚΟΠ και Επιτροπής Διαιτησίας για ορισμό Νικολάου – Τι είπαν για Παπασταύρου και οικονομικό

Νέα «ΠΥΡΑ» Ομόνοιας κατά ΚΟΠ και Επιτροπής Διαιτησίας για ορισμό Νικολάου – Τι είπαν για Παπασταύρου και οικονομικό

Δημοσιογραφική διάσκεψη στο οίκημα του σωματείου παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης η Ομόνοια με θέμα την οικονομική ενίσχυση και στήριξη των τμημάτων του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του σωματείου, Λώρης Κυριάκου, στην ομιλία του ανέφερε τα εξής:

«Ο λόγος που γίνεται η σημερινή συνέντευξη Τύπου, είναι για να ζητήσουμε την οικονομική βοήθεια του μεγάλου πράσινου λαού, για την στήριξη των προϋπολογισμών των τμημάτων του ΑΣΟΛ, ούτως ώστε να συνεχίζουν το σημαντικό ρόλο που επιτελούν. Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει την οικονομική κατάσταση της Ομόνοιας και να απευθυνθούμε σε αυτούς για να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται για να κρατηθούν τα τμήματα του συλλόγου ζωντανά και να συνεχίσουν να μας κάνουν περήφανους. Όλοι θα θυμάστε την περσινή πορεία των τμημάτων μας που κρίθηκαν ως απόλυτα επιτυχημένες. Ίσως η μεγαλύτερη συλλογική επιτυχία του συλλόγου για τα εν λόγω τμήματα. Οι αθλητές του συλλόγου μας και το κάθε τμήμα ξεχωριστά, μας έκαναν περήφανους και θύμισαν στον κάθε Ομονοιάτη τι πραγματικά είναι και πρεσβεύει η ιδεά της Ομόνοιας.

Φέτος ήδη αρχίσαμε με την κατάκτηση δύο τίτλων. Κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ σε πετόσφαιρα και φούτσαλ. Το τμήμα της ποδηλασίας μετρά κι αυτό τεράστιες επιτυχίες αφού αθλητές μας κέρδισαν μετάλλια στους Βαλκανικούς Αγώνες. Η Ελένη Κουκουμά κέρδισε ένα χρυσό κι ένα αργυρό, ενώ στην πιο δύσκολη κατηγορία των εφήβων, ο Κωνσταντίνος Παυλίδης κέρδισε την 4η θέση σε δύο κατηγορίες.

Τα υπόλοιπα τμήματα φαίνεται έχουν δημιουργήσει πολύ ανταγωνιστικές ομάδες και θα παρουσιαστούν τουλάχιστον το ίδιο μαχητικές όπως και πέρσι. Γίνονται προσπάθειες να διατηρηθούν τα τμήματά μας ζωντανά και να συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους.

Δυστυχώς, όμως, δεν λαμβάνουν την ανάλογη στήριξη ούτε από χορηγούς, ούτε από τον κόσμο και για τον λόγο αυτό είμαστε απογοητευμένοι, αλλά και σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση. Ο κόσμος δεν έρχεται στα γήπεδα για να παρακολουθήσει και να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών μας. Το πιο τρανό παράδειγμα είναι οι τελικοί που βρέθηκαν οι ομάδες μας, αλλά και η συμμετοχή της ομάδας φούτσαλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Διοργανώσαμε στην Κύπρο μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση και είχαμε εκατό άτομα περίπου σε κάθε αγώνα. Ο κόσμος μας πρέπει να επιστρέψει ξανά και να βρεθεί στο πλευρό μας.

Θεωρούμε πως το πρόβλημα δεν θα υπήρχε ή τουλάχιστον δεν θα ήταν τόσο μεγάλο αν υπήρχε αυτή η επιπλέον στήριξη του κόσμου. Πως θα εξασφαλιστούν οι χορηγίες με άδειες κερκίδες; Να περάσουμε όμως στην ουσία. Ο σύλλογος μας χρειάζεται περίπου 250.000 ευρώ μέχρι τον Μάιο για να μπορέσει να καλύψει τους προϋπολογισμούς των τμημάτων, έτσι ώστε να διατηρηθούν τα τμήματα σε πρωταγωνιστική πορεία ή/και να διατηρήσουν τον ρόλο που διαχρονικά είχαν στα αθλητικά δρώμενα του τόπου».

Στη συνέχεια ο Λώρης Κυριάκου αναφέρθηκε στη συνεισφορά του προέδρου της εταιρείας, Σταύρου Παπασταύρου, λέγοντας «Φέτος ο φίλος Σταύρος κάνει μια μεγάλη υπέρβαση. Για να φύγουν οι περσινοί παίκτες έπρεπε να αποζημιωθούν και να φέρει καλούς παίκτες για να στήσει αυτή την ομάδα. Έχει προσφέρει πολλά ο κύριος Παπασταύρου. Έχει μειωθεί το χρέος κατά ένα εκατομμύρια όπως ανακοινώσαμε. Συμβάλει και στο κοινωνικό κομμάτι. Επίσης συμβάλει και στο Ηλίας Πούλλος για να γίνει ένα προπονητικό κέντρο που να είμαστε περήφανοι. Να μη θεωρεί όμως ο κόσμος πως επειδή λύθηκε το πρόβλημα με το ποδοσφαιρικό δεν υπάρχει πρόβλημα στο σωματείο. Ο κύριος Παπασταύρου έχει αναλάβει να ξεπληρώσει ένα χρέος των 10 εκ. Πρέπει να τον στηρίξουμε. Έχουμε κάνει ένα πενταετές πλάνο. Έχουμε ένα έλλειμμα 600.000 κάθε χρόνο για να μπορέσει να διατηρηθεί το σωματείο. Από αυτά τα μισά τα αναλαμβάνει το Δ.Σ της Ομόνοιας και τα άλλα μισά ο κόσμος της Ομόνοιας. Ο Σταύρος Παπασταύρου θέλει στα γήπεδα να πηγαίνουν οικογένειες. Για αυτό οι ενέργειες που έχει κάνει είναι ώστε να είναι γεμάτα τα γήπεδα και να υπάρχει ασφάλεια».

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας της Ομόνοιας, Δημήτρης Γρηγόρη.

«Πρέπει οι Ομονοιάτες να βοηθήσουν τον κ. Παπασταύρου. Να νιώσει και ο άνθρωπος πως τον βοηθούμε τον ίδιο αλλά και την Ομόνοια. Σαν Ομόνοια εκφράζουμε την απογοήτευση μας για τον ορισμό του κ. Νικολάου στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Σαλαμίνα. Στείλαμε επιστολή προς τον πρόεδρο της διαιτησίας και στον κ Κούμα για να μας εξηγήσουν τι έγινε. Ο ίδιος ο πρόεδρος βγήκε στο ΡΙΚ και είπε πως αλλοιώθηκαν τρία παιχνίδια και από ότι κατάλαβα ήταν και το δικό μας. Ο διαιτητής γιατί επιστρέφει; Στη συνάντηση μας με τον κ. Κούμα και τον κ. Λαγιέκ μας είπαν θα τιμωρηθεί παραδειγματικά. Το να οριστεί τώρα είναι τιμωρία; Θέλουμε μια νέα συνάντηση για να μας εξηγήσουν γιατί έγινε αυτό».

Παίρνοντας τον λόγο ο Λώρης Κυριάκου επισήμανε «Η παραδειγματική τιμωρία είναι η ΚΟΠ να ορίζει τον κ. Νικολάου σε φιλικό, σε παιχνίδι β κατηγορίας και τώρα στο Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ; Μάλιστα ο Οθέλλος τον καταγγέλλει για την διαιτησία. Και έρχονται τώρα πάλι να τον ορίσουν σε παιχνίδι. Όταν γίνονται τέτοιες ενέργειες γιατί να έχουμε εμπιστοσύνη; Τα λάθη που έκανε στο παιχνίδι της Ομόνοιας με την ΑΕΚ ούτε σε αγροτικό δεν τα βλέπεις. Και έρχεται η ΚΟΠ τώρα και τον βάζει να διαιτητεύσει παιχνίδι; Και αναρωτιούνται γιατί ο κόσμος δεν πάει στα γήπεδα. Ένα μήνυμα στον κ. Κούμα. Η γυναίκα του Καίσαρα όχι μόνο πρέπει να είναι αλλά πρέπει να φαίνεται τίμια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top