ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι χειρότεροι στην Ευρώπη: Ναζιστική παρέλαση από τους οπαδούς της Λάτσιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Οι χειρότεροι στην Ευρώπη: Ναζιστική παρέλαση από τους οπαδούς της Λάτσιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ό,τι και να πει κανείς για τους οπαδούς της Λάτσιο, λίγο θα είναι. Για ακόμη μια φορά ξεπέρασαν τα όρια, αφού πριν το ματς με τη Σέλτικ για το Europa League έκαναν παρέλαση στους δρόμους της Γλασκώβη σαν… τάγμα των Ες-Ες.

Υπάνθρωποι ή απλοί βλάκες; Ό,τι και να συμβαίνει στα βάθη της ψυχής των φανατικών οπαδών της Λάτσιο, το μόνο σίγουρο είναι ότι η λογική αγνοείται, οι κανόνες κοινωνικής συμπεριφοράς είναι άγνωστες έννοιες, ενώ παράλληλα είναι πια κατανοητό -εδώ και χρόνια- ότι δεν καταλαβαίνουν και από οποιαδήποτε μορφή τιμωρίας.

Πριν λίγες μέρες, η UEFA τιμώρησε τον ρωμαϊκό σύλλογο για τις ρατσιστικές επιθέσεις των οπαδών της κατά των παικτών της Ρεν στο πρόσφατο ματς του Europa League, ωστόσο οι Ιταλοί τιφόζι έκαναν και πάλι τα δικά τους, αυτή τη φορά ξεπερνώντας κάθε όριο ανοησίας.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα με τη Σέλτικ στη Γλασκώβη, μερίδα των φανατικών οπαδών της Λάτσιο παρέλασε στους δρόμους της σκοτσέζικης μεγαλούπολης σαν τάγμα των Ες-Ες, χαιρετώντας περήφανα με το δεξί χέρι υψωμένο σαν Ναζί που… απολαμβάνουν την ζωή τους ως τέτοιοι. Πάντα με την απαραίτητη σε αυτές τις περιπτώσεις συνοδεία φασιστικών συνθημάτων.

Αυτή η άτυπη παρέλαση φυσικά καταγράφηκε σε κάμερες και τηλέφωνα κατοίκων της πόλης, οι οποίοι στη συνέχεια μοιράστηκε τις θλιβερές αυτές για το ανθρώπινο είδος εικόνες, στα social media.


Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top