ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Πήγε στα Public και έφυγε με Fiat 500

Πήγε στα Public και έφυγε με Fiat 500

Με ένα ολοκαίνουργιοFiat 500 έφυγε από τα Public ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού που διοργάνωσε η αλυσίδα καταστημάτων τεχνολογίας, πολιτισμού και ψυχαγωγίας με την PuroGreece. Νικητής της κλήρωσης ήταν ο Άγγελος Αγγελή, ο οποίος στις 4 Οκτωβρίου έλαβε το καινούργιο του αυτοκίνητο από το κατάστημα Publicτου NicosiaMall.

Ο διαγωνισμός «ΒatteryLevel 500%» ξεκίνησε στις 6 Μαΐου και έκλεισε στις 31 Αυγούστου. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι πελάτες των καταστημάτων Public με την αγοράπροϊόντωνPuro, οποιασδήποτε αξίας. Κάθε απόδειξη ήταν και μια ευκαιρία για να μπουν στην κλήρωση και να διεκδικήσουν το μεγάλο δώρο.

Παραλαμβάνοντας το νέο τουFIAT500 από το κατάστημα Publicστο NicosiaMall, ο Άγγελος Αγγελή δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά και την ανυπομονησία του να ξεκινήσει τις βόλτες.

Τα PublicΚύπρου συνεχίζουν δυναμικάνα διοργανώνουν μεγάλους διαγωνισμούς αλλά και να χαρίζουνπλούσια δώρα, ανταμείβοντας έτσι τους πελάτες τους που επιλέγουν πάντα να ψωνίζουν μέσα από την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού που διαθέτουν.

#Ανυπομονώ για νέους διαγωνισμούς!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top