Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να παίξει σε σειρά του Netflix

Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής ετοιμάζεται να παίξει σε σειρά του Netflix

 Αυτή την περίοδο ο Κώστας Μαρτάκης συμμετέχει στη θεατρική παράσταση «Παριζιάνα», με αφορμή αυτό ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες κάνοντας μια αποκάλυψη που η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα σε βίντεο που προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου μέσα από την εκπομπή του Happy Day, ο τραγουδιστής ανέφερε μεταξύ άλλων πως υπάρχει περίπτωση να τον δούμε σε σειρά του Netflix.

 «Έχουμε μιλήσει με την Αλίσια Χελμ που έχει γράψει ένα βιβλίο και υπάρχουν συζητήσεις με το Netflix, με το HBO. Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για να γίνει το βιβλίο πραγματικότητα, να συνεργαστώ μαζί τους» ανέφερε ο τραγουδιστής και στη συνέχεια παραδέχτηκε πως θα ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με την υποκριτική λέγοντας: «Επειδή έχω αγαπήσει πολύ την υποκριτική, είναι η τρίτη φορά που το κάνω,  θα ήθελα πάρα πολύ να ασχοληθώ με την υποκριτική, να κάνω κάποια μαθήματα», δήλωσε ακόμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE