ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε κατοικία στα Πολεμίδια – Κακόβουλη ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε κατοικία στα Πολεμίδια – Κακόβουλη ενέργεια «βλέπουν» οι Αρχές

Πυρκαγιά που διαπιστώθηκε ότι οφείλεται σε εμπρησμό, ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασεκυής (25/10) σε ισόγεια κατοικία στον προσφυγικό συνοικισμό, στα πάνω Πολεμίδια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 12.05 της Παρασκευής (25/10) δέχθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια κατοικία στον προσφυγικό συνοικισμό, στα πάνω Πολεμίδια, στην Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από το Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 12.28.

Από την πυρκαγιά έπαθε εκτεταμένες ζημιές εξοπλισμός στο σαλόνι της οικίας.

Από τον καπνό και τα θερμά αέρια επηρεάστηκε η υπόλοιπη κατοικία.

Οι ένοικοι του σπιτιού απουσίαζαν την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς.

Τα αίτια της πυρκαγιάς εξετάστηκαν σε συνεργασία της Πυροσβεστικής με την Αστυνομία και η πυρκαγιά οφείλεται σε εμπρησμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.