ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ζητά πίσω τα παιδιά του ο πατέρας του Στυλιανού – Έγιναν βελτιώσεις στην οικία

ΥΠΟΘΕΣΗ 14ΧΡΟΝΟΥ: Ζητά πίσω τα παιδιά του ο πατέρας του Στυλιανού – Έγιναν βελτιώσεις στην οικία

Ενώπιον του Οικογενειακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, παρουσιάστηκε στις 25/10 ο πατέρας του άτυχου 14χρονου Στυλιανού, όπου κατέθεσε ένσταση στο προσωρινό διάταγμα για την κηδεμονία των δύο άλλων παιδιών του.

Μετά τον θάνατο του Στυλιανού, το Γρ. Ευημερίας, ανέλαβε την κηδεμονία των δύο αδελφών του, μετά από σχετικό διάταγμα που εξασφαλίστηκε, λόγω και των συνθηκών διαβίωσης στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο» στο σπίτι της οικογένειας, έχουν γίνει βελτιωτικά έργα, τόσο στην κουζίνα του σπιτιού, όσο και στα δωμάτια των παιδιών, ενώ τώρα χρειάζεται να αλλαχθούν οι ηλεκτρικές συσκευές, αφού αυτές που υπάρχουν τώρα, είναι απηρχαιωμένες.

Πάντως, μιλώντας στην εφημερίδα η δικηγόρος της οικογένειας, ισχυρίστηκε για ακόμη μια φορά ότι ενώπιον δικαστηρίου δεν κατατέθηκε κανένα στοιχεία εναντίον του πατέρα των παιδιών, που να δείχνει ότι είναι ακατάλληλος, άρα θεωρείται ότι το διάταγμα εξασφαλίστηκε λόγω των συνθηκών διαβίωσής τους.

Η ένσταση που κατέθεσε ο πατέρας των παιδιών, σχετικά με το διάταγμα για την κηδεμονία των παιδιών, αναμένεται να εξεταστεί από το δικαστήριο την Παρασκευή (1/11).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top