ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να μπει στο δρόμο της για την ΚΟΡΥΦΗ η Ανόρθωση!

Δεν αφήνει ΤΙΠΟΤΑ να μπει στο δρόμο της για την ΚΟΡΥΦΗ η Ανόρθωση!

Στο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Δόξα και Ανόρθωση η «Κυρία» προηγείται με 2-0 της ομάδας της Κατωκοπιάς, με γκολ του Ράγιος (10′) και Ντούρις (36′). Πολύ καλό ποδόσφαιρο από την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια, η οποία ήρθε με στόχο να ανέβει στην κορυφή και δεν αφήνει να μπει τίποτα στον δρόμο της, μοιάζοντας να «καθαρίζει» το παιχνίδι.

Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια μπήκε… αγριεμένη στον αγώνα, πήρε τα ηνία και είχε την κατοχή. Κατάφερε να βρει… στόχο νωρίς μάλιστα. Στο 10′ ο Κατσαράβα μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Ράγιος ο οποίος με ιδανικό πλασέ άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το 5ο του γκολ σε 6 αγώνες (η «Κυρία» έχει ματς λιγότερο).

Η ομάδα του Λούκα Χατζηλούκα, ο οποίος πάλι δεν βρισκόταν στον πάγκο λόγω της τιμωρίας του, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 15′ για να ισοφαρίσει. Ο Μπόλιεβιτς εκτέλεσε το φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, με τον Καρλάο να πηδά πιο ψηλά από όλους να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε εκατοστά έξω.

Στο 25′ η Ανόρθωση απείλησε με τον Κατσαράβα. Ο Γκαλίτσιος έβγαλε την σέντρα, ο Κατσαράβα έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γκρεμσλ.

Έξι λεπτά αργότερα, στο 31′ η «Κυρία» έγινε επικίνδυνη. Ο Ράγιος εκτέλεσε το φάουλ,ο Γκρεμσλ δεν κατάφερε να πιάσει μπάλα στην έξοδο του, ο Βργκοτς πλάσαρε, οι αμυντικοί της Δόξας έβαλαν την κόντρα και ο Αυστριακός μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια.

Οι φιλοξενούμενοι μετά τις… προειδοποιήσεις «κτύπησαν» για το 2-0. Στο 36′ ο Κατσαράβα έστρωσε με κεφαλιά την μπάλα στον Ντούρις ο οποίος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Έτσι, με την Ανόρθωση να είναι ανώτερη, το ημίχρονο «έκλεισε» με 2-0 υπέρ της «Κυρίας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top