ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ σε ένα ημίχρονο τη μισητή αντίπαλο της η Παρί και… στο +8!

ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ σε ένα ημίχρονο τη μισητή αντίπαλο της η Παρί και… στο +8!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ισοπέδωσε την μισητή αντίπαλο της σε ένα ημίχρονο, αφού διαμόρφωσε το 4-0 σε ένα 45λεπτο και στη συνέχεια απλά έσβησε τις… μηχανές για το+8 από την 2η θέση.

Χωρίς αντίπαλο μοιάζει και φέτος η Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα, αφού επικράτησε 4-0 της Μαρσέιγ, με τους Ικάρντι και Εμπαπέ να σημειώνουν από δύο τέρματα στο πρώτο μέρος, όταν και διαμορφώθηκε το σκορ.

Στο 10ο λεπτό ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ, για να έρθει και το 2ο γκολ για τον πρώην επιθετικό της Ίντερ στο 26ο λεπτό.

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Εμπαπέ μετά από ισάριθμες ασίστ του Ντι Μαρία, για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 που φέρνει την Παρί στο +8 από την δεύτερη θέση.

Αξίζει να σημειωθεί, πως αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Παρί σκόραρε τουλάχιστον τρία γκολ στο 1ο ημίχρονο σε βάρος της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά η 11η αγωνιστική:

Παρασκευή 25/10
Ναντ-Μονακό 0-1
(21′ Μπεν Γεντέρ)

Σάββατο 26/10
Λιλ-Μπορντό 3-0
(22’ Αντρέ, 62’ πεν. Γιαζισί, 90’+1 Ρεμί)

Λυών-Μετς 2-0
(28′ Nτεπάι, 33′ πεν. Ντεμπελέ)

Μονπελιέ-Ανζέρ 0-0

Μπρεστ-Ντιζόν 2-0
(49′ Λασνέ, 52′ Μπάιν)

Ρεμς-Νιμ 0-0

Στρασβούργο-Νις 1-0
(23′ Τόμασον)

Κυριακή 27/10
Ρεν-Τουλούζ 3-2
(3′ Νιάνγκ, 6′ Ινού, 90+2′ Γκμποχό – 41′ Ντοσεβί, 84′ Γκραντέλ)

Σεντ Ετιέν-Αμιέν 2-2
(45′ Kαζρί, 80′ αυτ. Ντιμπασί – 68′ Μεντόζα, 76′ Άκολο)

Παρί Σεν Ζερμέν-Μαρσέιγ 4-0

Η επόμενη αγωνιστική (12η):

Παρασκευή 1/11
Ντιζόν-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45)

Σάββατο 2/11
Μαρσέιγ-Λιλ (18:30)
Αμιέν-Μπρεστ (21:00)
Ανζέρ-Στρασβούργο (21:00)
Μετς-Μονπελιέ (21:00)
Νιμ-Ρεν (21:00)
Τουλούζ-Λυών (21:00)

Κυριακή 3/11
Μπορντό-Ναντ (16:00)
Νις-Ρεμς (18:00)
Σεντ Ετιέν-Μονακό (22:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE