Άμεση ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στους στρατιωτικούς χαιρετισμούς Τούρκων παικτών τους – Τι θα πράξουν

Άμεση ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Ολυμπιακό και ΑΕΚ στους στρατιωτικούς χαιρετισμούς Τούρκων παικτών τους – Τι θα πράξουν

ΑΕΚ και Ολυμπιακός δεν σκοπεύουν να αφήσουν αναπάντητους τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς των Ουζμουσούλ και Τινκίρ. Οι «κιτρινόμαυροι» και «ερυθρόλευκοι» θα καλέσουν σε απολογία τους δύο Τούρκους παίκτες.

Μόνο αναπάντητους δεν πρόκειται να αφήσουν τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς στον αγώνα της Τουρκίας με το Βέλγιο, οι ΑΕΚ και Ολυμπιακός.

Οι «κιτρινόμαυροι» και οι «ερυθρόλευκοι» είδαν δύο παίκτες τους να χαιρετούν με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο και η αντίδραση τους είναι άμεση.

Αρχικά η Ένωση εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας τα εξής: «Η ΑΕΚ καλεί σε απολογία τον τερματοφύλακα της ομάδας χάντμπολ, Yunus Ozmusul, για παράβαση του εσωτερικού κανονισμού».

Επίσης και οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως μόλις είδαν την φωτογραφία που δημοσίευσε η Ομοσπονδία χάντμπολ, επικοινώνησαν με τον δεξιό τους ίντερ, Αλί Τινκίρ και του επισήμαναν πως μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα κληθεί σε απολογία, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την κίνησή του αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι φίλοι και των δύο ομάδων δεν έκρυψαν την έντονη δυσφορία τους για τους στρατιωτικούς χαιρετισμούς των παικτών τους και η θέση και των δύο όσον αφορά τον κόσμο, μόνο καλή δεν είναι αυτή την στιγμή.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.