ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λουκάς Φουρλάς: Εξελέγη Πρόεδρος σε ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ποσοστό 45%

Λουκάς Φουρλάς: Εξελέγη Πρόεδρος σε ομάδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με ποσοστό 45%

Η εκλογική διαδικασία ξεκίνησε στις 14 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκε στις 28 του μήνα, με τον Λουκά Φουρλά να κατακτά την τιμητική θέση του Προέδρου στην ομάδα των Ευρωβουλευτών κατά του Καρκίνου.

 

Στην Προεδρία του MEPs Against Cancer εξελέγη ο Ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Συναγερμού και  Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Λουκάς Φουρλάς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορίας, που διεξήχθη μεταξύ 14 – 28 Οκτωβρίου, έλαβε ποσοστό 45.5%.

Οπως δήλωσε ο Λουκάς Φουρλάς "Στην τιμητική θέση της Προεδρίας του MEPs Against Cancer με έχουν εκλέξει οι συνάδελφοι μου Ευρωβουλευτές με ποσοστό 45.5% και τους οποίους ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου".

Ενω οπως είχε δηλώσει και συνέντευξη του πριν λίγες μέρες "Όπως γνωρίζετε τα τελευταία χρόνια συμμετέχω ενεργά στον αγώνα για την αντιμετώπιση αυτής της μάστιγας, μέσω δράσεων που στοχεύουν στην προώθηση της πρόληψης και της έγκαιρης ανίχνευσης του. Στόχος η βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των ατόμων με καρκίνο αλλά και των συγγενών τους που αγωνίζονται μαζί τους"

Μετά την εκλογή του στη θέση του Προέδρου ο Λουκάς Φουρλάς δήλωσε "Θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην παιδιατρική ογκολογία και την παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα" 

Ενω συνέχισε αναφέροντας οτι "Όραμά μου, ο σχεδιασμός και η υιοθέτηση μίας κοινής ευρωπαϊκής στρατηγικής κατά του καρκίνου και δηλώνω παρών στη διεκδίκηση όσων περισσότερων κονδυλίων για την ανάδειξη στρατηγικών συνεργασιών, καινοτόμων μεθόδων και εργαλείων που θα συμβάλουν αποτελεσματικά στην πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση, στον έλεγχο και στην ισότιμη πρόσβαση σε νέες καινοτόμες θεραπείες"

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Αυτή είναι η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε ο στόχος - Δείτε φωτογραφίες

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Πτώμα στη Σωτήρα: Πιθανόν το πρόσωπο να βρισκόταν σε βάρκα με μετανάστες - Τα σενάρια που μελετούν οι ανακριτές

Η Τόνια Σωτηροπούλου μας γνωρίζει τη μαμά της - Δείτε φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου στη Λακατάμια: Υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση ο 34χρονος

Απόπειρα φόνου διαπράχθηκε σήμερα (23/04) γύρω στις 12:30 το μεσημέρι στη Λακατάμια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top