Άλλο… Ραμίρεζ είδαν οι Ομονοιάτες – Τι κάνει στην πατρίδα του!

Άλλο… Ραμίρεζ είδαν οι Ομονοιάτες – Τι κάνει στην πατρίδα του!

Την βρίσκει στην πατρίδα του ο Νταβίντ Ραμίρεζ, ο οποίος ανήκει στην Ομόνοια.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στην Ντεπορτίβο Σαπρίσα ως δανεικός από την Ομόνοια σκόραρε την Παρασκευή (1/11) ξανά, σε αγώνα για το Concacaf League (διασυλλογική διοργάνωση της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραιβικής) στη νίκη της ομάδας του με 4-1 επί της Ολίμπια.

Πλέον σε 8 αγώνες (4 βασικός και 4 αλλαγή) σε πρωτάθλημα και Concacaf League μετράει 6 γκολ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 30 ματς πέρσι με την Ομόνοια σε πρωτάθλημα και κύπελλο σκόραρε 9 γκολ όμως δεν είχε πείσει με την απόδοση του για αυτό και δόθηκε ως δανεικός στην Σαπρίσα.

Α.Χ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE