ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο Χάμιλτον – Nικητής ο Μπότας στις ΗΠΑ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ο Χάμιλτον – Nικητής ο Μπότας στις ΗΠΑ

 

Σήμερα ήταν η μέρα του Λιούις Χάμιλτον 12 χρόνια μετά το πρώτο του πρωτάθλημα στη Βραζιλία ο Βρετανός πιλότος αν και έχασε τη νίκη από τον team mate του Μπότας στους τελευταίους 4 γύρους, πανηγύρισε το 6ο του πρωτάθλημα!

Ο Βάλτερι Μπότας… πετούσε στο Όστιν και εκμεταλλευόμενος τη φθορά τον ελαστικών του Χάμιλτον πανηγύρισε τη νίκη, ενώ στο βάθρο ανέβηκε και ο νεαρός πιλότος της Red Bull Μαξ Φερστάπεν που έκανε ότι μπορούσε αλλά, ένα λάθος του Μάγκνουσεν στο τέλος (κίτρινη σημαία) δεν του άφησε περιθώρια για κάτι καλύτερο.

Αντίθετα για ακόμα ένα Grand Prix φέτος η Ferrari ήταν εκτός τόπου και χρόνου, με τον Σεμπάστιαν Φέτελ να βγαίνει νωρίς εκτός αγώνα καθώς του έσπασε η ανάρτηση (!), μόνο ο Λεκλέρκ ήταν αυτός που κράτησε τα… προσχήματα για τους Ιταλούς και αρκέστηκε στην 4η θέση αφού ήταν αδύνατο να φτάσει τους τρεις πρώτους.

Ο απίθανος Άλμπον έκανε εξαιρετικό αγώνα τερμάτισε στην πρώτη πεντάδα, μπροστά από τον Ρικιάρντο τις δύο McLaren των Νόρις, Σάινθ αλλά και τους Χούλκενμπεργκ, Πέρεζ.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE