Πρόεδρος Αναστασιάδης: Όσοι έχουν πάρει υπηκοότητα κατά παράβαση του νόμου θα τους αφαιρεθεί.

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Όσοι έχουν πάρει υπηκοότητα κατά παράβαση του νόμου θα τους αφαιρεθεί.

Τη θέση ότι θα αφαιρεθεί η κυπριακή υπηκοότητα απ΄ όσους την έχουν λάβει κατά παράβαση των αυστηρών κριτηρίων που τέθηκαν, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο Νίκος Αναστασιάδης εξέφρασε την πιο πάνω θέση σε δηλώσεις που έκανε το πρωί της Δευτέρας (04/11) στους εκπροσώπους του Τύπου έξω από το προεδρικό μέγαρο. Προηγουμένως είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του κινήματος Οικολόγων, Γιώργο Περδίκη.

«Ήδη το Υπουργικό  Συμβούλιο έχει αποφασίσει τον έλεγχο με βάση πλέον τα νέα κριτήρια, αλλά και για τις πασιφανείς υπηκοότητες, οι οποίες κατά παράβαση των σημερινών δεδομένων έχουν δοθεί, η  απόφαση είναι μία. Όσοι έχουν πάρει υπηκοότητα κατά παράβαση των αυστηρών  κριτηρίων που  απαιτούνται, θα τους αφαιρεθεί η υπηκοότητα. Τελεία και παύλα. Το συντομότερο», ήταν αυτά που δήλωσε 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.