ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το πλεονέκτημα του Απόλλωνα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το… μεγάλο ΔΙΛΗΜΜΑ του Ντολ

Το πλεονέκτημα του Απόλλωνα για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και το… μεγάλο ΔΙΛΗΜΜΑ του Ντολ

Ο Απόλλωνας δείχνει να βρίσκει τον καλό του εαυτό στο… καταλληλότερο σημείο, λίγες μέρες πριν από το σπουδαίο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο.

Ένα ματς το οποίο μπορεί να αλλάξει τη… μοίρα του στο φετινό πρωτάθλημα, αφού αν κερδίσει, θα βάλει τέλος στο σερί νικών των «γαλαζοκιτρίνων» στα μεταξύ τους παιχνίδια, ότι αυτό συνεπάγεται, αποκτώντας παράλληλα μεγάλη δυναμική ενόψει της συνέχειας, αλλά και περισσότερη αυτοπεποίθηση.

Σε αυτό το παιχνίδι, η Λεμεσιανή ομάδα θα έχει και ένα μεγάλο πλεονέκτημα, αφού φέτος δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για να καταπονηθούν οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, σε αντίθεση με τον αντίπαλο, ο οποίος θα προέρχεται από την ευρωπαϊκή του «μάχη» απέναντι στην Καραμπάχ και ο Τόμας Ντολ θα έχει ουσιαστικά, μόλις δύο μέρες (Παρασκευή και Σάββατο) για να… «αποφορτιστεί» η ομάδα του και να γεμίσει… «μπαταρίες» για το ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να έχει και μεγάλο δίλημμα για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο ματς με τους Αζέρους, αφού γνωρίζει πολύ καλά την κρισιμότητα του για την υπόθεση πρόκριση και ότι δεν «σηκώνει» ρίσκα και «πειραματισμούς».

Από την άλλη όμως, δεν γίνεται να μην έχει στο μυαλό του και το πολύ σημαντικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στο οποίο ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες βαθμών και όλοι γνωρίζουμε τους… «τριγμούς» που μπορεί να προκαλέσει στο «γαλαζοκίτρινο οικοδόμημα» τυχόν αποτυχία στο ντέρμπι του Τσιρείου, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η κατάκτηση του τίτλου ήταν, είναι και θα είναι πάντα προτεραιότητα για την ομάδα της Λευκωσίας.

Με απλά λόγια, ο Ντολ θα πρέπει να κάνει έξυπνη διαχείριση του ρόστερ με στοχευμένο ροτέισιον και χωρίς η ομάδα του να χάσει από τη δυναμική της, έχοντας παράλληλα ενέργεια, ποιότητα και φρεσκάδα για να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις αυτών των δύο αγώνων, προκειμένου να μπορέσει να κάνει το δύο στα δύο.

Σίγουρα το έργο του Γερμανού τεχνικού δεν είναι καθόλου εύκολο, αλλά δεν είναι και ακατόρθωτο, αφού διαθέτει πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών… Αρκεί να τους αξιοποιήσει σωστά.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top