ΔΙΕΘΝΗ

Ο Ρίισε στο ξεχωριστό ματς της Λίβερπουλ (VIDEO)

Ο Ρίισε στο ξεχωριστό ματς της Λίβερπουλ (VIDEO)

Αγώνας με ιδιαίτερο χαρακτήρα έγινε χθες στο «Άνφιλντ» ανάμεσα στους φίλους του Τζέραρντ και σε αυτούς του Γκάραχερ για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για την ιστορία το ματς τελείωσε 2-2, με τον Τζέραρντ να σκοράρει δύο φορές από το σημείο του πέναλτι και του Μπαλοτέλι και Ντροκπμπά να βλέπουν επίσης δίχτυα.

Παρών και ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Ρίισε, αποθέωση για τους Σουάρες και Τόρες, φοβερή κίνηση από τον Ανρί στο ματς.

Οι 11άδες στο 1ο ημίχρονο

ΤΖΕΡΑΡΝΤ: Μπραντ Τζόουνς (78' Βιγκουρού), Άντονι Τζέραρντ, Γκλεν Τζόνσον, Τέρι, Ρίισε, Τσάμπι Αλόνσο, Νόλαν, Στίβεν Τζέραρντ, Μπάμπελ, Τζερόμ Σινκλέρ, Ανρί.

ΓΚΑΡΑΧΕΡ: Ρέινα, Φλάναγκαν, Κάραγκερ, Αρμπελόα, Μάρτιν Κέλι, Λούκας Λέιβα, Σέλβεϊ, Κιούελ, Ντάουνινγκ, Ντρογκμπά, Μπαλοτέλι.

Οι 11άδες στο 2ο ημίχρονο

ΤΖΕΡΑΡΝΤ: Μπραντ Τζόουνς, Γουόρνοκ, Γουίλιαμς, Νταν, Γκλεν Τζόνσον, Τσάρλι Ανταμ, Σπίρινγκ, Στίβεν Τζέραρντ (81' Τεϊσέιρα), Μπάμπελ, Τόρες, Λουίς Σουάρες.

ΓΚΑΡΑΧΕΡ: Ρέινα (61' Γκουλάσι), Κλισί, Κάραγκερ, Μορένο, Μάρτιν Κέλι, Λούκας Λέιβα (72' Μαγκουάιρ), Νουν, Μπορίνι, Μπέλαμι, Λουίς Γκαρθία, Μπαλοτέλι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top