ΚΥΠΡΟΣ

Ο Σπόλιαριτς σχολιάζει τον Σανγκόι! Φιλικό με ΑΕΖ και Στυλιανού

Ο Σπόλιαριτς σχολιάζει τον Σανγκόι! Φιλικό με ΑΕΖ και Στυλιανού

Ένας ποδοσφαιριστής που άφησε ιστορία στον Απόλλωνα, ο Μιλένκο Σπόλιαριτς, μίλησε στο «Goal» και τόνισε πως οι παίκτες του Απόλλωνα θα αδικήσουν τους εαυτούς του, αν δεν κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση σχετικά με τον Γκαστόν Σανγκόι, ανέφερε:

«Μακάρι οι επιτυχίες του Γκαστόν να συνοδεύονται και από επιτυχίες του Απόλλωνα. Για την ώρα αυτό που θέλουμε είναι να σκοράρει και να κατακτήσει ο Απόλλων τα πρωτάθλημα. Μια ενέργειά του μπορεί να ξεσηκώσει τον κόσμο. Όταν είναι ήρεμος ο Σανγκόι, μπορεί να κάνει και το πιο απίθανο στο γήπεδο. Είναι πολύ σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αδικεί όμως τον εαυτό του, λόγω χαρακτήρα. Οι παίκτες από αυτές τις χώρες, έχουν πάθος και μερικές φορές ξεφεύγει. Είναι άσχημο και για τον ίδιο και για την ομάδα του. Έχει ποιότητα, αλλά δύσκολα αλλάζει. Το καλύτερο για τον ίδιο και την ομάδα του, είναι να ηρεμήσει».

Παράλληλα, η κατάσταση του Μάριου Στυλιανού δεν εμπνέει ανησυχία. Ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα ακολουθεί θεραπεία στο Βέλγιο και θα επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Κύπρο. Δεν θα είναι στη διάθεση του Αντόνε για το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση. Μερκής και Κολοκούδιας επέστρεψαν στην Κύπρο.

- Σε μια άλλη εξέλιξη, η διοίκηση του Απόλλωνα ενημερώνει για το σημερινό φιλικό με την ΑΕΖ στο Ζακάκι.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (ΔΗΜΟΣΙΑ) Λτδ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας για το φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί το απόγευμα της Δευτέρας (30/03,16:00) ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Α.Ε.Ζακακίου το οποίο θα διεξαχθεί στο Κοινοτικό Γήπεδο Ζακακίου.
 
Γενική είσοδος: 2 ευρώ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top