ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συντριβή για τους νέους του Ολυμπιακού από την Μπάγερν

Συντριβή για τους νέους του Ολυμπιακού από την Μπάγερν

Βαριά ήττα για την ομάδα νέων (Κ-19) του Ολυμπιακού, που συνετρίβη με 6-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν.

Εφιάλτης στο Μόναχο για την ομάδα νέων του Ολυμπιακού που δεν κατέρρευσε στην επανάληψη και διαλύθηκε με 6-0 από την Μπάγερν.

Οι ερυθρόλευκοι στάθηκαν με αξιοπρέπεια στο πρώτο μέρος, όπου κράτησαν το μηδέν για 43 λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο Τίλμαν άνοιξε το σκορ σε μία καλά οργανωμένη προσπάθεια των Βαυαρών.

Η επανάληψη ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη, όταν στο 47ο λεπτό ο ο Μπέλιτς αποβλήθηκε για πέναλτι που έκανε, με τον Μέιερ να αυξάνει τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά, το γήπεδο έγειρε με την Μπάγερν να κάνει φάσεις, όποτε ήθελε.

Ο Τζολάκης υπέπεσε σε νέο πέναλτι (71’), με τον Μέιερ να κάνει το 3-0 από την λευκή βούλα και την Μπάγερν να μην σταματά.

Ο Γιόχανσον με δύο γκολ σε ένα δίλεπτο (77’-78’) έφτασε το σκορ στο 5-0, ενώ ο επίλογος ήρθε από τον Τίλμαν (83’, 6-0) σε ένα εφιαλτικό βράδυ για τους νέους του Ολυμπιακού που δέχθηκαν συνολικά 10 γκολ (δίχως να σκοράρουν) στα δύο ματς με τους Βαυαρούς.

Με αυτή την ήττα, οι Πειραιώτες έμειναν στην τελευταία θέση του ομίλου μόλις με ένα βαθμό μετά από τέσσερις αγωνιστικές και τέρματα 2-13.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τους: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης, Τσέλιος (65’ Αρσενίδης), Βοΐλης (79’ Μπουλάρι), Μαρτίνης (79’ Κατσαβάκης), Μπέλιτς, Φέκκας (51’ Τσαβός), Νεοφυτίδης, Νικόλης (46’ Κεραμιδάς).

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top