ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καταιγιστική» Ρεάλ, δύσκολα η Παρί, ισόπαλη η Σίτι, «δώρο» Τότεναμ σε… Ολυμπιακό για την 3η θέση! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

«Καταιγιστική» Ρεάλ, δύσκολα η Παρί, ισόπαλη η Σίτι, «δώρο» Τότεναμ σε… Ολυμπιακό για την 3η θέση! (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Η Ρεάλ διέλυσε με 6-0 την Γαλατά με τον Ροντρίγκο να κάνει χατ-τρικ και είναι με το… 1,5 πόδι στους «16» του Champions League ενώ η Παρί νίκησε δύσκολα με 1-0 την Μπριζ κι έκανε το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο.

Πριν αρχίσει τελείωσε το ματς στο Μπερναμπέου η Ρεάλ που πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο προηγήθηκε με 3-0 της Γαλατασαράι. Το τελικό 6-0 τα λέει όλα για το ματς όπου ξεχώρισε ο Ροντρίγκο πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Στο 4′ ο Ροντρίγκο άνοιξε τον χορό των γκολ όταν με πλασέ έκανε το 1-0 και τρία λεπτά μετά σκόραρε ξανά με κεφαλιά για το 2-0.

Στο 13′ η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι, ο Ράμος το εκτέλεσε αλά Πανένκα για να πετύχει το τρίτο γκολ της ομάδας του και πλέον το παιχνίδι είχε γίνει διαδικαστικού χαρακτήρα.

Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Μπενζεμά έβαλε κι αυτός γκολ ύστερα από ασίστ του Ροντρίγκο που βρέθηκε σε μεγάλη βραδιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι έριξαν τον ρυθμό αλλά πέτυχαν ακόμη δύο γκολ προς το φινάλε του ματς, στέλνοντας το σκορ σε… διαστημικά επίπεδα.

Αρχικά στο 81′ έγινε το 5-0 όταν ο Καρβαχάλ έδωσε για τον Μπενζεμά που από κοντά έκανε το 5-0 (έγινε τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης) και το κερασάκι μπήκε στις καθυστερήσεις με τον Ροντρίγκο να πετυχαίνει χατ-τρικ για το 6-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο (42′ Μεντί), Κασεμίρο (60′ Μόντριτς), Ροντρίγκο, Κρόος, Αζάρ (68′ Ίσκο), Βαλβέρδε, Μπενζεμά.

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Σερί, Λουγινταμά, Λεμινά, Ενζονζί (46′ Μπαϊράμ), Φεγκουλί, Μπάμπελ, Αντόνε (46′ Ντονκ), Μαριάνο Φερέιρα, Μαρκιάο, Ναγκατόμο (88′ Μπουγιούκ).

Παρί Σεν Ζερμέν – Κλαμπ Μπριζ 1-0

Πολύ πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν κέρδισε η Παρί την Μπριζ (1-0) κάνοντας παρ’ όλα αυτά το τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το πέτυχε ο Ικάρντι στο 21′ όταν σε κενή εστία δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Η Μπριζ στεκόταν πολύ καλά στο Παρίσι, όπως και στην Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ και στο 74′ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει και να πάρει ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Ο Τιάγκο Σίλβα ανέτρεψε τον Ντιανέ, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Νάβας μπλόκαρε κρατώντας το 1-1.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Τιάγκο Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος, Μπερνάτ, Νταγκμπά, Γκουεγέ, Ντι Μαρία, Βεράτι (90′ Σαράμπια), Ικάρντι (71′ Καβάνι), Εμπαπέ (83′ Ντράξλερ).

Κλαμπ Μπριζ: Μινιολέ, Μπαλάντα, Κοσουνού, Μέχελε, Ριτς (86′ Ντε Κετελάερε), Μέλε, Ρίκα, Οκερέκε (66′ Ντιανέ), Ντιατά (77′ Σκράιβερς), Βάνακεν, Μποναβέντουρ.

Α΄ΟΜΙΛΟΣ

Ρεάλ Μαδρίτης – Γαλατάσαραϊ 6-0
Παρί Σεν Ζερμέν – Κλαμπ Μπριζ 1-0

Η βαθμολογία

Παρί Σεν Ζερμέν 12
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Κλαμπ Μπριζ 2
Γαλατάσαραϊ 1

Group B: Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4

Η Τότεναμ έκανε τη δουλειά της στη Σερβία επικρατώντας 4-0 του Ερυθρού Αστέρα και διατήρησε ζωντανό τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση του «εισιτηρίου» για το Europa League.

Group B: Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4 | to10.gr

Την επιθυμητή κατάληξη για τον Ολυμπιακό είχε το δεύτερο παιχνίδι του ομίλου… Η Τότεναμ επικράτησε 4-0 του Ερυθρού Αστέρα στο Βελιγράδι και πήρε το προβάδισμα για να ακολουθήσει την Μπάγερν Μονάχου στους «16» του Champions League.

Ο Ερυθρός Αστέρας είχε τη φιλοδοξία να διεκδικήσει τις πιθανότητες του για τη δεύτερη θέση, ωστόσο η φιναλίστ της διοργάνωσης έπαιξε με σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, πετυχαίνοντας μία εύκολη νίκη.

Ο Λο Κέλσο στο 34’ έδειξε στους γηπεδούχους ότι θα περάσουν δύσκολο βράδυ και ο Σον στο 57’ και στο 61’ «τελείωσε» τις όποιες ελπίδες υπήρχαν. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89′ ο Έρικσεν.

Στην επόμενη αγωνιστική του ομίλου, ο Ερυθρός Αστέρας θα υποδεχτεί τη Μπάγερν και θα ψάξει την υπέρβαση, ώστε να διασφαλίσει το «εισιτήριο» για το Europa League και να εξαντλήσει τα περιθώρια για τη δεύτερη θέση.

Αντίστοιχα, η Τότεναμ περιμένει τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο με στόχο φτάσει τους δέκα βαθμούς, που θα την στείλουν μαθηματικά στους «16» και να αποφύγει τις κακοτοπιές.

Συγχρόνως, σε ενδεχόμενη ήττα της Μπάγερν, θα έχει λίγες πιθανότητες για την πρώτη θέση και μία πιο εύκολη κλήρωση στην επόμενη φάση.

Ερυθρός Αστέρας: Μπόργιαν, Ντεζενέκ, Πάνκοβ, Μάριν, Γκαρσία (67’ Μποακέ), Μιλούνοβιτς, Ν. Πέτροβιτς, Ρόντιτς, Γιόβαντσιτς (62’ Κάνιας), Γκόμπεγιτς (46’ Γιάντερ), Φαν Λα Πάρα.

Τότεναμ: Γκαζανίγκα, Ρόουζ, Σάντσες, Σον (75′ Σεσενιόν), Κέιν, Ντάιερ, Σισοκό, Λο Κέλσο (86′ Σκιπ), Άλι (62’ Έρικσεν), Φόιθ, Ντομπελέ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 2-0
Ερυθρός Αστέρας – Τότεναμ 0-4

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν Μονάχου 12
2. Τότεναμ 7
3. Ερυθρός Αστέρας 3
4. Ολυμπιακός 1

Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε «σκούρα» απέναντι στην Αταλάντα (1-1) στο «Σαν Σίρο», καθαρίζοντας την πρωτιά στον Γ’ όμιλο. Τρομερό 3-3 στο Ζάγκρεμπ μεταξύ Ντιναμό και Σαχτάρ.

Αταλάντα- Μάντσεστερ Σίτι 1-1 | to10.gr

Η Μάντσεστερ Σίτι αναδείχτηκε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα στο «Σαν Σίρο» για την τέταρτη αγωνιστική του Champions League, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ και έχασε πέναλτι στο 1-0 υπέρ της.

H Αταλάντα από τη μεριά της κατάφερε να πάρει τον πρώτο βαθμό της ιστορίας της, ανεβάζοντας την απόδοση της στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι «Πολίτες» προηγήθηκαν στο έβδομο λεπτό με τον Ραχίμ Στέρλινγκ, έπειτα από όμορφο γύρισμα του Μπερνάρντο Σίλβα, με τον Ζεσούς να αφήνει έξυπνα τη μπάλα για τον Άγγλο.

Στο 43′ η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχασε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς από το ημίχρονο, με τον Γκάμπριελ Ζεσούς να κάνει πολύ άστοχη εκτέλεση.

Στο ημίχρονο πέρασε στον αγώνα ο Κλαούντιο Μπράβο στη θέση του Έντερσον, προκειμένου να προφυλαχθεί ο Βραζιλιάνος ενόψει του ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Στο 49ο λεπτό, ο Πάσαλιτς ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Αλεχάντρο Γκόμες. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε ροντέο, με τις δύο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες και τους «μποεργκαμάνσκι» να είναι ιδιαίτερα απειλητική.

Στο 81ο λεπτό, ο Μπράβο ανέτρεψε τον Ίλισιτς εκτός περιοχής και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, αλλά οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πήραν τεράστιο πλεονέκτημα πρωτιάς.

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Ντε Ρόουν, Χάτεμπουρ, Ίλισιτς, Γκόμες, Φρόιλερ (84’ Μαλινόβσκι), Καστάιν (90+1’ Μουριέλ), Πάσαλιτς

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον (46’ Μπράβο), Οταμέντι, Κανσέλο, Φερναντίνιο, Μεντί, Γκιντογκάν, Ντε Μπρόινε, Μαχρέζ (86’ Γουόκερ), Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Ζέσους (74’ Αγουέρο)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3

Συναρπαστικό ήταν το άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Σαχτάρ στο «Μαξιμίρ». Μετά την ισοπαλία στην Ουκρανία, οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 3-3.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον Πάτρικ, αλλά οι Κροάτες ισοφάρισαν 12 λεπτά αργότερα με τον Πέτκοβιτς.

Οι δύο ομάδες έμειναν με 10 παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο, με τους Μόρο και Μάρλος να παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Μέχρι το 83′ το ματς ήταν στο 1-1, αλλά από εκείνο το σημείο έγιναν τρομερά πράγματα. Στο 83′ ο Ιβάνουσετς έκανε το 2-1 και στο 89′ ο Αντέμι έδειξε να καθαρίζει με το 3-1.

Στο 93′ όμως οι Ουκρανοί μείωσαν σε 3-2 και στην τελευταία τους επίθεση κέρδισαν πέναλτι. Έπειτα από υπόδειξη VAR υποδείχθηκε η εσχάτη των ποινών, με τον Τετέ να διαμορφώνει το ασύλληπτο 3-3 στο 98′.

ΝΤΙΝΑΜΟ: Λιβάκοβιτς, Αντεμί, Ντιλαβέρ, Πέριτς, Λέοβατς, Τέοφιλ Κατρίν, Στοϊάνοβιτς (72’ Ιβάνουσετς), Όρσιτς (77’ Ντζίρα), Μόρο, Όλμο, Πέτκοβιτς (90+1’ Κάντζιορ).

ΣΑΧΤΑΡ: Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Στεπανένκο (90’ Μάρκος Αντόνιο), Κοβαλένκο, Μάρλος, Μοράες, Ντοντό, Ισμαΐλι, Ματβιγένκο (86’ Ντεντίνιο), Άλαν Πάτρικ (83’ Τετέ), Τάισον.

C’ ΟΜΙΛΟΣ

Αταλάντα – Μάντσεστερ Σίτι 1-1
Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 3-3

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 10
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 5
4. Αταλάντα 1

Οι Γερμανοί επικράτησαν με 2-1 της ομάδας του Τσόλο Σιμεόνε και παρέμεινε ζωντανή στη μάχη για την 3η θέση – Εχασε αλλά δεν χάθηκε η Ατλετικο Μαδρίτης.

Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1 | to10.gr

Πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Μπάγερ Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-1 την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Γερμανία και έπιασε στην τρίτη θέση την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση για τις Ασπιρίνες, οι οποίες έπιασαν στην 3η θέση τους Ρώσους με 3 βαθμούς, αφού οι Μοσχοβίτες δεν κατάφεραν να πάρουν πόντο απέναντι στην Γιουβέντους (1-2).

Την επόμενη αγωνιστική η Λοκομοτίβ υποδέχεται την Μπάγερ, ενώ η Ατλέτικο πηγαίνει στην Ιταλία για το ματς με την Γιουβέντους, σε ένα ματς που θα κρίνει ουσιαστικά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Η εικόνα του αγώνα:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν δύο φορές με τον Φόλαντ (9’, 18’). Ο ίδιος παίκτης στο 20’ έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Ομπλακ του είπε «όχι».

Στο 38’ η Λεβερκούζεν είχε δοκάρι και 41’ βρήκε το γκολ που έψαχνε, με τη βοήθεια του Παρτέι. Ο μέσος της Ατλέτικο έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έδωσε προβάδισμα στους Γερμανούς.

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, με τον Φόλαντ στο 55’ να κάνει το 2-0. Ο Μπελαράμπι σέντραρε από δεξιά, ο Φόλαντ στόπαρε στην περιοχή και με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στις Ασπιρίνες.

Μετά το δεύτερο γκολ, η Ατλέτικο αντέδρασε και άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες στα καρέ των γηπεδούχων. Στο 65’ ο Σαούλ με κεφαλιά προσπάθησε να σκοράρει, αλλά ο Χραντέτσκι απέκρουσε.

Στο 75’ ο Μοράτα σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε. Τα λεπτά κυλούσαν, με την Μπάγερ να κρατάει σφιχτά τη νίκη.

Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-1 στο 90+3’ με σουτ του Μοράτα, μετά από γύρισμα του Παρτέι. Μάλιστα με τη σέντρα ο Μοράτα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, με το 2-1 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Χραντέτσκι, Τα, Σ.Μπέντερ, Βέντελ (81’ Ρέτσος), Βάιζερ, Αμίρι, Ντεμιρμπάι, Αρανγκίς (64’ Μπαουμγκάρτλινγκερ), Χάβερτς (89’ Ντράγκοβιτς), Φόλαντ, Μπελαράμπι.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Αρίας, Ερμόσο, Λόντι (52’ Λεμάρ), Φελίπε, Παρτέι, Σαούλ, Κόκε, Κορέα (70’ Ερέρα), Μοράτα, Κόστα (61’ Βιτόλο).

D’ ΟΜΙΛΟΣ

Λοκομοτίβ Μόσχας – Γιουβέντους 1-2
Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης 2-1

Η βαθμολογία:

1. Γιουβέντους 10
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 7
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3
4. Λεβερκούζεν 3

Πηγή: to10.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top