Διασυρμός για τον ΑΠΟΕΛ στο FIBA Europa Cup – Ήττα με… 44 πόντους διαφορά από Γερμανική ομάδα (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Διασυρμός για τον ΑΠΟΕΛ στο FIBA Europa Cup – Ήττα με… 44 πόντους διαφορά από Γερμανική ομάδα (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Δεν τα κατάφερε ο ΑΠΟΕΛ στη Γερμανία, όπου δέχθηκε την ήττα από την Medi Bayreuth με 112-68, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής τoυ FIBA Europa Cup. Κορυφαίος για τους «γαλαζοκιτρίνους» ήταν ο Γιάννης Γιανναράς με 14 πόντους (4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).

O ΑΠΟΕΛ, αν και πέτυχε τους πρώτους πόντους στο παιχνίδι, μετά το τρίτο λεπτό δεν ακολούθησε το ρυθμό των γηπεδούχων που πήραν κεφάλι στο σκορ και μέχρι το τέλος της πρώτης περιόδου δημιούργησαν διαφορά 14 πόντων (26-12). Μάλιστα, αύξησαν ακόμη περισσότερο το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (50-31).

Οι Γερμανοί συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο δεύτερο ημίχρονο, ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τη διαφορά του σκορ και μέχρι το τέλος του αγώνα έφθασαν σε τριψήφιο αριθμό πόντων και με διαφορά 44 πόντων από την ομάδα της Λευκωσίας (112-68).

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 26-12, 50-31, 79-51, 112-68.

Medi Bayreuth (Raoul Korner): Doreth 8 (2), Grüttner 5 (1), Meisner 10, Raffington 4, Woodard 11 (3), Alford 21 (6), Bruinsma 10 (2), Linhart 2, Robinson 2, Seiferth 6, Travis 33

AΠΟΕΛ (Κρις Χουγκάζ): Kωνσταντίνου, Γιανναράς 14 (4), Κοιλαράς 2, Λοϊζίδης 2, Παναγιώττου, Κούφι 9 (1), Λάρον 16, Γκάρετ 6, Κούνας, Μπόγιο 5 (1), Τόμπσον 14 (1)

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: cbf.basketball

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

LIVE: 11η μέρα πολέμου - Στο επίκεντρο τα Στενά του Ορμούζ - Οι IDF έπληξαν ξανά Τεχεράνη και Λίβανο

Στα Στενά του Ορμούζ φαίνεται να μεταφέρεται το επίκεντρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή κατά την11η μέρα πολέμου, καθώς οι οικονομικές συνέπειες από την αδυναμία μεταφοράς πετρελαίου και φυσικού αερίου από τις χώρες του Κόλπου, επηρεάζουν πλέον ολόκληρο τον πλανήτη. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE