ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γράφουν για προφορική συμφωνία με Σάμιο

Γράφουν για προφορική συμφωνία με Σάμιο

Σε προφορική συμφωνία με τον Βαγγέλη Σάμιο έφτασε την Πέμπτη η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προκειμένου να αναλάβει τη θέση του επικεφαλής της Ακαδημίας. Επιστρέφει μετά τον Ιούνιο του 2017.

Ο Βαγγέλης Σάμιος είναι ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του διευθυντή της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Ο Σάμιος έχει το συγκεκριμένο πόστο στον ΑΠΟΕΛ την τελευταία διετία και θεωρείται άκρως επιτυχημένος στον τομέα του.

Πρόκειται για μία φιγούρα γνώριμη, με δεδομένη προσφορά στον τρόπο λειτουργίας του αναπτυξιακού προγράμματος της Ακαδημίας και της ανέλιξής της στο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα, ενώ ήταν η πρώτη επιλογή του Νίκου Νταμπίζα το περασμένο καλοκαίρι.

Ο Σάμιος τον Μάιο του 2018 υπέγραψε συμβόλαιο στον ΑΠΟΕΚ, αντικαθιστώντας τον Ζόλταν Κόβατς, στην Ακαδημία του

Στον Παναθηναϊκός είχε βρεθεί για δέκα συναπτά έτη, έχοντας προσληφθεί το 2007 και είχε αποχωρήσει από τους πράσινους τον Ιούνιο του 2017 με προσωπική του απόφαση.

Τότε ο Τάκης Φύσσας έκανε σημαντική προσπάθεια να κρατήσει τον Σάμιο, χωρίς αποτέλεσμα. Σε έντονο συγκινησιακό κλίμα είχε αποχωρήσει από την προπόνηση της Παιανίας, στις 2 Ιουνίου 2017.

Στον ΑΠΟΕΛ εκτός από τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών είχε αναλάβει και προπονητής των Νέων μετά την απομάκρυνση του Νταβίντ Μπέλβερ στα τέλη Φεβρουαρίου και υπό τη καθοδήγηση του έφερε και τους δυο τίτλους στο «Pascal».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top