ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το… 10-0 δεν λέει κάτι και ο Τιμούρ το ξέρει – Το νέο δίδυμο και οι θέσεις που παίζονται με Νέα Σαλαμίνα

Το… 10-0 δεν λέει κάτι και ο Τιμούρ το ξέρει – Το νέο δίδυμο και οι θέσεις που παίζονται με Νέα Σαλαμίνα

Με φόρα πάει στο «Αμμόχωστος» η πρωτοπόρος Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει την συμπολίτισσα Νέα Σαλαμίνα στο βαρωσιώτικο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής.

Ο Τιμούρ και η… αρμάδα του έρχονται όντως με φόρα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με Δόξα και Ολυμπιακό και συντελεστή τερμάτων 10-0 στα δύο τελευταία ματς. Αυτό το γεγονός από μόνο του όμως δεν λέει κάτι και ο Γεωργιανός κόουτς ξέρει πολύ καλά πως δεν υπάρχει χώρος για υποτίμηση και αλαζονεία.

Η Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της πάντα βάζει δύσκολα στην Κυρία και ο Τιμούρ θέλει να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση για να μην πέσουν στην παγίδα του εφησυχασμού.

Στα αγωνιστικά μοναδικό πρόβλημα είναι ο Ρενάτο Μαργκάσα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού ενώ οι Σελίν και Οκριασβίλι είναι στην διάθεση του Τιμούρ όμως δεν είναι ξεκάθαρο αν θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Λόρια με τους Σίλντενφελντ και Βργκοτς κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στο δεξί άκρος της άμυνας θα είναι ο Γκαλίτσιος ενώ αριστερά το πιθανότερο είναι να παραμείνει ο Εγγλέζου εκτός και εάν ο Σελίν είναι απόλυτα έτοιμος και επιστρέψει στο αρχικό σχήμα.

Στη μεσαία γραμμή θα δούμε νέο δίδυμο λόγω της απουσίας Μαργκάσα με τους Νταουσβίλι-Αρτυματά ενώ ο Ράγιος να κινείται σε ρόλο δεκαριού πιο μπροστά τους.

Στην κορυφή θα είναι ο Κατσαράβα, στο αριστερό φτερό θα είναι ο Ντούρις ενώ την θέση δεξιά διεκδικούν επί ίσοις όροις οι Μανθάτης και Καλτσάς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top