ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δημητρίου: «Ήταν σημαντικό να κερδίζαμε, για να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα στη Λεμεσό»

Δημητρίου: «Ήταν σημαντικό να κερδίζαμε, για να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα στη Λεμεσό»

Δείτε τι δήλωσε στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Ομόνοια και την ΑΕΛ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Λευκωσιάτικης ομάδας, Ανδρέας Δημητρίου.

Αναλυτικά:

«Πήραμε τη νίκη σε ένα ακόμη ντέρμπι. Ήταν σημαντικό να κερδίζαμε σήμερα, για να μπορούμε να εκμεταλλευτούμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα υπάρχει αύριο στο ντέρμπι στη Λεμεσό.

Ήταν σημαντικό επίσης να πάμε στη διακοπή του πρωταθλήματος νικηφόρα. Εκεί θα δουλέψουμε, για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε έτοιμοι στο παιχνίδι με την ΕΝΠ εκτός έδρας.

Ευτυχήσαμε να πάρουμε νωρίς το προβάδισμα και ακολούθως ελέγχαμε το παιχνίδι. Φτιάξαμε κάποιες ευκαιρίες, όχι πολλές αλλά κλασικές και θα μπορούσαμε να πετυχαίναμε και δεύτερο γκολ και να κάναμε τα πράγματα πιο εύκολα.

Είναι σημαντικό ότι η ομάδα δεν πανικοβλήθηκε στα τελευταία λεπτά, έδειξε καθαρό μυαλό και καθάρισε όλες τις φάσεις. Και ο Φαμπιάνο εκεί που χρειάστηκε, έκανε εξαιρετική επέμβαση και γενικά η ομάδα αμύνθηκε πάρα πολύ καλά.

Η φάση του Κακουλλή όντως ξεσήκωσε τον κόσμο. Πάντα χαίρεται ο κόσμος όταν βλέπει ένα παιδί από την ακαδημία να μπαίνει στο γήπεδο.

Και ειδικά η κίνηση του Ανδρόνικου, ήταν μία σφραγίδα πάθους και θέλησης για να βοηθήσει την ομάδα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, που σήμερα ήταν εξαιρετικότατος».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Μεγάλη η πυρκαγιά στην Πάφο, δυσκολεύουν την κατάσβεση οι ισχυροί άνεμοι - Δείτε βίντεο

Φωτιά ξέσπασε γύρω στις 20.00 την Τετάρτη στην περιοχή του «Aphrodite Hills», παρά την Πέτρα του Ρωμιού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top