Ήταν απόλυτος

Ήταν απόλυτος

«Δεν έχω καμία διάθεση να αφήσω σε κανένα άλλο προπονητή όλη αυτή τη δουλειά που έκανα από την μέρα που ήρθα στην ομάδα», είπε ο Τόρστεν Φινκ όταν ρωτήθηκε αν θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ και στη νέα περίοδο.

Ήταν απόλυτος ο Γερμανός που είπε ότι πρώτα πρέπει να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και αυτή είναι η προτεραιότητα του, όμως έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα για τη δική του επιθυμία να μείνει στους «γαλαζοκίτρινους». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένα αισιόδοξος για τις συνομιλίες στο Κυπριακό ο ΠτΔ - Δέχθηκε τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου στο Προεδρικό

Συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε συνάντηση του, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμμοχώστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE