ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σίγουρα αυτά πρέπει να τα ΠΡΟΣΕΞΕΙ ο Μπεργκ – Το θετικό και το αρνητικό με ΑΕΛ

Σίγουρα αυτά πρέπει να τα ΠΡΟΣΕΞΕΙ ο Μπεργκ – Το θετικό και το αρνητικό με ΑΕΛ

Πήρε μια δύσκολη αλλά πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ η Ομόνοια, γεγονός που της επιτρέπει να ξεκουραστεί με ηρεμία ενόψει της διακοπής των Εθνικών ομάδων.

Είναι γεγονός ότι οι φίλοι της Ομόνοιας δεν ενθουσιάστηκαν με την απόδοση των παικτών του Μπεργκ αλλά ούτε και από κάποιες επιλογές του Νορβηγού κόουτς όμως στο τέλος της ημέρας σε τέτοια ματς αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Οι πράσινοι πήραν ακόμη ένα τρίποντο, το δεύτερο στη σειρά και είναι πλέον στην κορυφή μαζί με την Κυρία (με ματς περισσότερο η Ομόνοια).

Αυτό που για ακόμη μια φορά όμως δεν άρεσε ήταν αυτά τα κενά διαστήματα στην απόδοση της Ομόνοιας. Αμυντικά το τριφύλλι έλεγξε πάρα πολύ καλά την ΑΕΛ, αν και της έδωσε αρκετό χώρο σε κάποιες στιγμές, και επί της ουσίας κινδύνεψε από την κεφαλιά του Κάρλος σε μια στημένη φάση που σταμάτησε στο δοκάρι αλλά και στην φάση του 83′ όπου ο Φαμπιάνο έκανε δύσκολη απόκρουση στο συρτό σουτ του Γκαζαριάν.

Από εκεί και πέρα όμως το τριφύλλι είχε πολλά κενά διαστήματα. Σκόραρε στο 3ο λεπτό όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε άμεσα, είχε ένα καλό διάστημα στη συνέχεια από το 20′ μέχρι το 40′ όπου και απείλησε με το δοκάρι του Μποτεάκ και το τετ-α-τετ του Ματ.

Στην επανάληψη όμως με το σκορ στο 1-0 οι πράσινοι έδωσαν πολύ χώρο στην ΑΕΛ και επιθετικά ήταν τελείως ακίνδυνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μετά το 70′ και κυρίως μετά το 80′ με την είσοδο του Κακουλλή άλλαξε κάπως το σκηνικό και εν τέλει ήρθε η νίκη.

Αυτό που πρέπει σίγουρα να κρατήσει η Ομόνοια είναι η καλή αμυντική συμπεριφορά σε ένα κλειστό ματς όμως σίγουρα θα πρέπει να βρει τρόπο να μειώσει τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Η Κύπρος απαιτεί, οι δολοφόνοι στο σκαμνί» - Διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τον Θανάση Νικολάου

Επιβραδύνεται η αύξηση της τιμής του καφέ στην ΕΕ – Τι ισχύει για την Κύπρο

Κύπρια επαγγελματίας Feng Shui μιλά στο «Τ»: Τα μυστικά για την καλή ενέργεια και εκείνοι που «αναγκάστηκαν» να αλλάξουν σπίτι

Σήκωσε το Κύπελλο ο μικρός Λουκάς: Η συγκινητική ανάρτηση του πατέρα του - Δείτε εικόνες και βίντεο

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τα τελευταία λόγια της 40χρονης πριν τη δολοφονήσει ο 50χρονος - Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Λάκης Γαβαλάς: Απατεώνες με ράσα, δεν είναι μοναχοί αυτοί - Με ποινικό μητρώο ο ιερωμένος που τον έβρισε



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top