ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ευκαιρία ΟΛΩΝ!

Η ευκαιρία ΟΛΩΝ!

Ωφέλιμη μπορεί να χαρακτηριστεί η διακοπή για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς, όσοι έμειναν στον «Αρχάγγελο», θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν σκληρά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη στη συβέχεια.

Είναι πραγματικότητα, ότι οι γαλαζοκίτρινοι παίρνουν τα… πάνω τους, και ότι γίνεται μια δουλειά με πλάνο από τον Γερμανό τεχνικό, ωστόσο, ακόμα ο Τόμας Ντολ δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των οπαδών, αλλά ούτε και η ομάδα. Έχουν δρόμο να διανύσουν για να πιάσουν το επίπεδο που μπορούν, με τέτοιο γεμάτο και ποιοτικό ρόστερ και τώρα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να το πράξουν αυτό. Να «δέσει» η ομάδα.

Εκτός αυτού, οι παίκτες θα πάρουν ανάσες, με την κούραση να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Εξίσου σημαντικό, είναι ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές, που χρειάζονται χρόνο να βρουν τα πατήματα τους, ή για να επιστρέψουν (όπως ο Ντε Βινσέντι) ή για να βρουν ξανά τη φόρμα τους, έχουν τη δυνατότητα να ξαναβρούν ρυθμό.

Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα, όταν βρει τον καλό του εαυτό, θα αλλάξει κατά πολύ η εικόνα και η παρουσία του, εννοείται προς το καλύτερο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top