ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σουάρες: «Ψάχνει τον αντικαταστάτη μου η Μπαρτσελόνα»

Σουάρες: «Ψάχνει τον αντικαταστάτη μου η Μπαρτσελόνα»

Απόλυτα ρεαλιστής φαίνεται πως είναι ο 32χρονος επιθετικός των «μπλαουγκράνα», ο οποίος παραδέχτηκε ότι δεν θα μπορεί να αγωνίζεται για πολύ καιρό ακόμα στο επίπεδο που απαιτεί η ομάδα του.

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Λουίς Σουάρες με το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα φέρεται να κινείται -βάσει δημοσιευμάτων- εδώ και καιρό για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του. Ο στράικερ των Καταλανών γνωρίζει, ότι όντας στα 32 του δεν θα μπορεί για αρκετό καιρό ακόμα η απόδοσή του να συμβαδίζει με τα επίπεδα που απαιτεί η ομάδα του.

«Εάν το κλαμπ κοιτάζει ή προσπαθεί να φέρει έναν νέο επιθετικό, δεν είναι παράξενο. Είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Θα φτάσει ο καιρός, όπου η ηλικία μου δεν θα μου επιτρέπει να αγωνίζομαι στο επίπεδο που απαιτεί η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, για όσο μπορώ και για όσο θα έχω τη δύναμη, θα το κάνω», τόνισε χαρακτηριστικά στην «Ovacion» ο Ουρουγουανός επιθετικός.

Το συμβόλαιο του Σουάρες με την Μπαρτσελόνα εκπνέει το 2021 και παρότι τη φετινή σεζόν έχει πετύχει ήδη οκτώ γκολ σε 13 συμμετοχές, δεν φαίνεται να μακροημερεύει για πολύ ακόμα στο «Καμπ Νόου». Παρόλα αυτά, δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος με τα μέχρις στιγμής πεπραγμένα του.

«Δεν είναι εύκολο να αγωνίζεσαι σε ένα κλαμπ όπως η Μπαρτσελόνα, να προσαρμόζεσαι και να κερδίζεις τη θέση σου. Πρέπει να σεβαστώ το γεγονός ότι βρίσκομαι πέντε χρόνια στην ομάδα, αντιμέτωπος με την πίεση και πάντα να προσπαθώ να ανταποκριθώ με τον σωστό τρόπο», εξήγησε ο Ουρουγουανός στράικερ.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Είχε απελαθεί από την Κύπρο και την βρήκαν να εργάζεται σε ξενοδοχείο - Παρουσίασε πλαστό έγγραφο

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top